Klantenservice +31 (0)36 8488884 bereikbaar van maandag t/m zaterdag 8:30 tot 17:30 uur

 

*De BLACKFRIDAY aanbieding is geldig vanaf € 750,00 en tot en met 21 december 2020.

*Bij gebruik van de BLACKFRIDAY aanbieding heeft u geen recht van retour.

*De BLACKFRIDAY aanbieding is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of (winkel)aanbiedingen

Onze showroom in Almere is vandaag van 10:00 tot 15:00 uur geopend.

Supremo click

 • Ambiant Supremo click 61623611 Light Grey

  Normale prijs: € 52,95

  Special Price € 47,95

 • Ambiant Supremo click 61623619 Dark Grey

  Normale prijs: € 52,95

  Special Price € 47,95

 • Ambiant Supremo click 61623685 Natural Oak

  Normale prijs: € 52,95

  Special Price € 47,95

 • Ambiant Supremo click 61623686 Grey

  Normale prijs: € 52,95

  Special Price € 47,95

Ambiant Supremo click pvc vloeren

Ambiant Supremo click pvc vloeren (lees ook: vinylvloeren) zijn erg in zwang. Ze hebben een bedrieglijk echte print en een natuurgetrouwe structuur voor een realistisch gevoel. Hierdoor is het vaak moeilijk om deze Ambiant pvc vloeren van echte houten vloeren te onderscheiden.

Onderhoud en kwaliteit

Het grootste voordeel van Ambiant Supremo click pvc vloeren is dat ze vochtbestendig zijn, dit maakt ook het dagelijkse schoonmaken eenvoudiger: Stofzuigen en gewoon afnemen met een vochtige doek. Andere voordelen van Ambiant pvc vloeren zijn: geschikt voor vloerverwarming, geluidsisolatie en een anti-allergene PU-coating voor langere houdbaarheid en betere hygiëne.

De Ambiant Supremo click pvc vloeren zijn ook duurzaam, comfortabel, slijtvast, geluiddempend en eenvoudig te reinigen. Daarnaast zijn deze Ambiant pvc vloeren uitstekend te gebruiken in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling. Door de goede waterbestendigheid is het bovendien ook nog eens mogelijk om deze vloeren in vochtige ruimtes toe te passen.

Opbouw Rigid plank

De Ambiant Supremo click pvc vloeren hebben een slijtlaag van 0.55 mm op een 7 mm dikke drager van rigid-core (composiet) en zijn aan de onderzijde voorzien van een aangehechte ondervloer laag. Deze sterke en vormvaste click pvc vloeren van Ambiant zijn hierdoor geschikt voor intensief belopen ruimtes en zijn gemakkelijk te onderhouden.

Kenmerken en installatie

De planken met verschillende decors met voelbare structuur en een matte uitstraling zijn voorzien van een 4 zijdige facetrand, deze geven de Ambiant Supremo click pvc vloeren een rijke en excellente doch robuuste uitstraling. Tevens zijn deze Ambiant pvc vloeren middels het Uniclic click systeem zelf gemakkelijk te installeren.

Vragen over Ambiant Supremo click

Onze webwinkel is 365 dagen per jaar en 24 uur per dag geopend. Daarnaast kun je 7 dagen per week 24 uur per dag per e-mail bij onze klantenservice terecht.

Voor telefonische informatie zijn wij bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 08.30 uur tot 17.30 uur op +31 (0)36 8488884.

Showroom en advies

Je kunt deze pvc vloeren ook in onze showroom in Almere bekijken. Onze adviseurs staan voor je klaar en adviseren jou graag over de Ambiant Supremo click pvc vloeren collectie die door VloerOnline wordt aangeboden, op een moment dat jij dit nodig acht.

Onze adviseurs, waar wij gepast trots op zijn, begrijpen dat niets zo belangrijk is als een persoonlijk en eerlijk advies. Het mag duidelijk zijn dat wij dit advies vervolgens tot in detail vertalen naar een perfect passende Ambiant pvc vloer voor jouw woonsituatie.