phone +31 36 8488884

Composite

vtwonen Composite 62052143 Grey
€ 38,65
vtwonen Composite 62052142 Antracite
€ 38,65
vtwonen Composite 62052141 Warm Grey
€ 38,65
vtwonen Composite 62052140 Light Grey
€ 38,65

vtwonen Composite pvc vloeren

Ben je op zoek naar een oersterke, milieuvriendelijke en kwalitatieve vtwonen pvc-vloer die perfect past bij jouw drukke huishouden? De keuze voor een vtwonen Composite pvcvloer is eigenlijk vanzelfsprekend. Deze vtwonen vinyl collectie biedt niet alleen een eenvoudig onderhoud, maar is ook geluiddempend, waterbestendig en geschikt voor vloerverwarming.

Stijlvolle vtwonen Composite pvc-vloeren voor elke inrichting

Laat je inspireren door de nieuwste woontrends in de vtwonen Composite pvc-collectie. Deze vloeren bestaan uit verschillende tegelpatronen in diverse grijze betonkleuren. Met hun natuurgetrouwe ontwerp, structuur en matte uitstraling lijken ze tot in detail op echte stenen en/of betonnen vloeren. De vtwonen Composite pvc-vloer voegt een sfeervol en stijlvol element toe aan elke persoonlijke interieurstijl.

Kies voor jouw vloer

Een pvc vloer is bepalend voor de ambiance in huis, daarom is een zorgvuldige keuze van groot belang. Met de schitterende designs van vtwonen Composite pvc vloeren vind je gegarandeerd een vloer die aan al je wensen voldoet. Dankzij de hoge kwaliteit, gebruiksgemak, loopcomfort, kindvriendelijkheid en chique uitstraling is de vtwonen Composite pvc-vloer perfect in overeenstemming met de inrichting.

Verken de vtwonen Composite pvc vloeren

Wacht niet langer en geef jouw interieur een upgrade met de vtwonen Composite pvc-vloeren. Bezoek onze website en bekijk het volledige assortiment of bezoek de vloeren winkl en beleef vtwonen zelf. Plaats hier eenvoudig je bestelling en transformeer jouw huis in een stijlvolle en comfortabele leefomgeving.