Composite

4 Producten

vtwonen Composite 62052143 Grey
€ 45,95
vtwonen Composite 62052142 Antracite
€ 45,95
vtwonen Composite 62052141 Warm Grey
€ 45,95
vtwonen Composite 62052140 Light Grey
€ 45,95

vtwonen Composite pvc vloeren

De keuze voor een vtwonen Composite pvc vloer ligt eigenlijk voor de hand, als je op zoek bent naar een oersterke en milieuvriendelijke, kwalitatieve vtwonen pvc vloer die ideaal zijn voor een druk huishouden. Deze vtwonen Composite pvc vloeren collectie is makkelijk in onderhoud en is daarnaast zeer geluiddempend en waterbestendig en geschikt voor vloerverwarming.

vtwonen Composite pvc vloer voor elke stijl

De laatste woontrends zijn te zien in deze vtwonen Composite pvc collectie en bestaat uit verschillende steen decor patronen in diverse kleuren. Het natuurgetrouwe ontwerp, de structuur en de matte natuurlijke uitstraling geeft deze pvc vloer tot in detail het aanblik van een echte stenen en/of betonnen vloer.

Een vloer is bepalend in huis en dus is een zorgvuldige keuze belangrijk en door de vele schitterende designs is de vtwonen Composite pvc vloer sfeervol en stijlvol en vormt het een prachtige basis voor elke persoonlijke interieurstijl.

Daarom vtwonen Composite pvc vloeren

Mede door de hoge kwaliteit en meerdere stijlmogelijkheden in combinatie van gebruiksgemak, loopcomfort, kind vriendelijkheid en een chique uitstraling is deze vtwonen Composite pvc vloer helemaal in balans.