+31 36 8488884

Basic

vtwonen Basic 62076251 Dark Grey
€ 38,65
vtwonen Basic 62076250 Light Grey
€ 38,65

vtwonen Basic pvc vloeren

Als je op zoek bent naar een oersterke, milieuvriendelijke en kwalitatieve vinyl vloer voor een druk huishouden, is de keuze voor vtwonen Basic pvc vloeren eigenlijk vanzelfsprekend. Dit vtwonen pvc-vloeren assortiment biedt niet alleen gemak in onderhoud, maar is ook zeer geluiddempend, waterbestendig en geschikt voor vloerverwarming.

Stijlvolle vtwonen Basic pvc vloeren

Laat je inspireren door de laatste vtwonen woontrends in de Basic pvc-collectie. Met verschillende tegelpatronen in diverse betonlook kleuren zorgt deze collectie voor een breed scala aan mogelijkheden. De natuurgetrouwe ontwerpen, structuren en matte natuurlijke uitstraling van deze pvc vloeren geven tot in detail het aanblik van echte stenen en/of betonnen vloeren. Of je nu een moderne, klassieke of eigentijdse stijl wilt creëren, de vtwonen Basic pvc-vloer vormt een prachtige basis voor elke persoonlijke interieurstijl.

Maak een weloverwogen keuze voor jouw vloer

De pvc vloer is een bepalend element in huis, daarom is een zorgvuldige keuze belangrijk. Dankzij de vele schitterende designs van vtwonen Basic pvc-vloeren vind je gegarandeerd een vloer die aan al je wensen voldoet. Deze vloeren zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar bieden ook gebruiksgemak, loopcomfort, kindvriendelijkheid en een chique uitstraling. De vtwonen Basic pvc vloer is perfect in balans en voldoet aan al je eisen.

Ontdek vtwonen Basic pvc-vloeren

Wacht niet langer en geef je interieur een upgrade met vtwonen Basic pvc vloeren. Bekijk ons volledige assortiment op onze website of in de vloeren showroom en maak eenvoudig je keuze en bestel vandaag nog jouw ideale vloer!. Creëer de vloer waar je altijd van hebt gedroomd en transformeer je woonkamers in een stijlvolle en comfortabele leefomgeving.