Klantenservice +31 (0)6 46238328 bereikbaar van maandag t/m zaterdag 8:30 tot 17:30 uur

 

*De zomer2020​ aanbieding is geldig vanaf € 750,00.

*Bij gebruik van de zomer 2020 aanbieding heeft u geen recht van retour.

*De zomer aanbieding is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of (winkel)aanbiedingen

Onze showroom in Almere is op dit moment gesloten.

De showroom is zaterdag weer geopend van 10:00 tot 15:00 uur.

Tarkett Supernature Tiles

Tarkett iD Supernature Tiles pvc vloeren - Steenstructuur in vinyl

Tarkett iD Supernature Tiles pvc vloeren zijn op dit moment zeer gewild onder de huidige consumenten die op zoek zijn naar een nieuwe vloer, dat is omdat ze toepasbaar zijn voor elke ruimte in de woning.

De diverse Tarkett iD Supernature Tiles pvc ontwerpen en kleuren veranderen elke woonruimte in een fantastische plek om te leven met een gezellige sfeer. De mogelijkheden in decors zijn legio, van steen effecten tot aan imitaties van bijzondere tegelstructuren.

De Tarkett iD Supernature Tiles pvc vloeren zijn ook duurzaam, comfortabel, slijtvast, geluiddempend en eenvoudig te reinigen. Daarnaast zijn deze uitstekend te gebruiken in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling. Door de goede waterbestendigheid is het bovendien ook nog eens mogelijk om deze vloeren in vochtige ruimtes toe te passen.

Met een enorme collectie geïnspireerd door de natuur en door grote designtrends bieden de vinylstroken en tegels van Tarkett iD Supernature Tiles voortreffelijke prestaties. Aangename vloeren die rust uitstralen of juist levendig zijn en daarmee karakter in jouw woonruimte brengen.

Met Tarkett iD Supernature Tiles pvc vloeren ontdek je eindeloze design mogelijkheden in een modulaire range om ruimten te creëren die een merknaam ondersteunen, emoties oproepen en de beleving van de klant een positieve vorm geven. Deze collectie bied je decors om zo te spelen met de beeldvorming van ruimten, licht en effecten door uw keuze van verschillende formaten, designs, oppervlaktestructuren en velling kanten. Lees meer...

 • Tarkett iD Supernature Tiles Patina Concrete Pebbles 24408416

  Normale prijs: € 48,95

  Special Price € 43,95

 • Tarkett iD Supernature Tiles Patina Concrete Limestone 24408417

  Normale prijs: € 48,95

  Special Price € 43,95

 • Tarkett iD Supernature Tiles Patina Concrete Gravel 24408418

  Normale prijs: € 48,95

  Special Price € 43,95

 • Tarkett iD Supernature Tiles Patina Concrete Coblestone 24408419

  Normale prijs: € 48,95

  Special Price € 43,95

Nog vragen over Tarkett iD Supernature Tiles pvc vloeren?

Onze webwinkel is 365 dagen per jaar en 24 uur per dag geopend. Daarnaast kun je 7 dagen per week 24 uur per dag per e-mail bij onze klantenservice terecht.

 

Voor telefonische informatie zijn wij bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 08.30 uur tot 17.30 uur op +31 (0)6-46238328.

 

Je kunt deze vloeren ook in onze showroom bekijken. Onze adviseurs staan voor je klaar en adviseren jou graag over de Tarkett iD Supernature Tiles pvc vloeren collectie die door VloerOnline wordt aangeboden, op een moment dat jij dit nodig acht.

 

Onze adviseurs, waar wij gepast trots op zijn, begrijpen dat niets zo belangrijk is als een persoonlijk en eerlijk advies. Het mag duidelijk zijn dat wij dit advies vervolgens tot in detail vertalen naar een perfect passende Tarkett pvc vloer voor jouw woonsituatie.