+31 36 8488884

Parva River Oak

Solcora Parva River Oak Rigid Core 56059 Rhone
staal aanwezig in showroom
€ 59,85
Solcora Parva River Oak Rigid Core 56069 Tarn
staal aanwezig in showroom
€ 59,85
Solcora Parva River Oak Rigid Core 56065 Douro
staal aanwezig in showroom
€ 59,85
Solcora Parva River Oak Rigid Core 56062 Danube
staal aanwezig in showroom
€ 59,85
Solcora Parva River Oak Rigid Core 56064 Volga
staal aanwezig in showroom
€ 59,85
Solcora Parva River Oak Rigid Core 56054 Po
staal aanwezig in showroom
€ 59,85

Solcora Parva River Oak Rigid Core pvc vloeren

Trends veranderen met de jaargetijden. Bij Solcora draait het om tijdloos visgraat design, zodat je jouw interieur kunt afstemmen op je eigen smaak en de laatste woontrends kunt volgen.

De visgraatmotieven in de Solcora Parva River Oak Rigid Core pvc collectie stralen een kalme en ingetogen sfeer uit. Dit komt door het subtiele eiken ontwerp van deze collectie. Als je jouw interieur wilt transformeren tot een oase van rust, dan kun je een van deze decoren als basis gebruiken. Ze zorgen niet alleen voor een eigentijdse en luxe uitstraling, maar het visgraatpatroon voegt ook een vleugje spanning toe ten opzichte van een recht legpatroon.

De eigenschappen van de Solcora Parva River Oak

Vinyl is het optimale materiaal voor een hoogwaardige vloer die voldoet aan de huidige normen, zowel visueel als functioneel. De Solcora Parva River Oak Rigid Core is duurzaam, comfortabel, slijtvast, geluiddempend, hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken. Bovendien kan deze vloer uitstekend gecombineerd worden met traditionele watergedragen vloerverwarming of -koeling. Dankzij de uitstekende waterbestendigheid is deze vloer zelfs geschikt voor vochtige ruimtes.

Solcora Parva River Oak - jouw eerste keus

Solcora biedt jou de ideale klikvloer en is daarom de perfecte keuze als je op zoek bent naar een click pvc vloer met de natuurlijke uitstraling van traditioneel visgraat, gecombineerd met alle praktische voordelen van vinyl. Grijp de kans om je eigen design te creëren en kies voor Solcora Parva River Oak Rigid Core click.

Wil je meer informatie of de kwaliteit en stijl van deze klikvinyl vloeren zelf ervaren? Breng dan een bezoek aan onze ruim ingerichte showroom en laat je inspireren, of kijk op vloeronline.nl. Geef je woonruimtes een make-over met een Solcora Parva River Oak pvc vloer en geniet van deze tijdloze visgraatvloer!