phone +31 36 8488884

Authentic Lake

Solcora Authentic Lake Rigid Core 56217 Abberton
staal aanwezig in showroom
€ 59,35
Solcora Authentic Lake Rigid Core 56213 Rutland
staal aanwezig in showroom
€ 59,35
Solcora Authentic Lake Rigid Core 56215 Grafham
staal aanwezig in showroom
€ 59,35
Solcora Authentic Lake Rigid Core 56222 Derwent
staal aanwezig in showroom
€ 59,35
Solcora Authentic Lake Rigid Core 56221 Windermere
staal aanwezig in showroom
€ 59,35
Solcora Authentic Lake Rigid Core 56219 Ullswater
staal aanwezig in showroom
€ 59,35

Solcora Authentic Oak Rigid Core pvc vloeren

Op zoek naar een vloer met een authentieke houten uitstraling die ook nog eens gemakkelijk te leggen is? Dan is Solcora Authentic Oak Rigid Core pvc de juiste keuze voor jou. Deze houtlook collectie van Solcora biedt alles wat je wenst in een authentieke vloer. De prachtige variatie in kleuren zorgt voor een natuurlijk effect, en dankzij de "natural touch" toevoeging van mFLOR voelen de decoren levensecht aan. Hierdoor oogt én voelt de vloer als echt hout.

Originele ontwerpen van Solcora Authentic Oak

Als je op zoek bent naar comfort en luxe in een vloer, dan is Solcora Authentic Oak Rigid Core een uitstekende keuze. De decoren stralen warmte uit en passen naadloos in ieder interieur. Elke decoratie heeft een brede variatie aan kleuren, wat de pvc vloer een natuurlijke uitstraling geeft en hem tegelijkertijd aantrekkelijker maakt met een levendige uitstraling. Bovendien zijn de delen lang en breed, wat perfect aansluit bij de authentieke en natuurlijke look. Deze royale afmetingen zorgen ervoor dat de ruimte waarin je de vloer legt optisch groter en ruimer lijkt.

Is Solcora Authentic Oak jouw favoriet?

Solcora biedt jou de ideale klikvloer en is daarom de perfecte keuze als je op zoek bent naar een klik pvc vloer met de natuurlijke uitstraling van traditioneel hout, gecombineerd met alle praktische voordelen van vinyl. Grijp de kans om je eigen design te creëren en kies voor Solcora Authentic Oak Rigid Core click.

Wil je persoonlijk advies of de kwaliteit en stijl van deze klikvinyl vloeren zelf zien en voelen? Breng dan een bezoek aan onze uitgebreide vloeren belevingswinkel en laat je inspireren, of kijk op vloeronline.nl. Geef je interieur een make-over met een Solcora Authentic Oak pvc vloer en geniet van deze tijdloze vloer!