phone +31 36 8488884

Illume glue plus

Quick Step Illume glue plus ILGP40272 Zachte Storm
staal aanwezig in showroom
€ 44,95
Quick Step Illume glue plus ILGP40275 Oesterbeton
staal aanwezig in showroom
€ 44,95
Quick Step Illume glue plus ILGP40273 Gewolkt Beton
staal aanwezig in showroom
€ 44,95
Quick Step Illume glue plus ILGP40269 Zachtroze
staal aanwezig in showroom
€ 44,95
Quick Step Illume glue plus ILGP40276 Kiezelbeton
staal aanwezig in showroom
€ 44,95
Quick Step Illume glue plus ILGP40271 Zacht Azuurblauw
staal aanwezig in showroom
€ 44,95
Quick Step Illume glue plus ILGP40274 Zandsteenbeton
staal aanwezig in showroom
€ 44,95
Quick Step Illume glue plus ILGP40270 Zacht Weidegroen
staal aanwezig in showroom
€ 44,95

Quick Step Illume glue plus pvc vloeren

Een tastbare structuur en de looks van een echte natuurechte vloerbekleding met een zacht tapijtstrook effect, dat is Quick Step Illume glue plus pvc. De expressieve en tastbare structuur geeft net dat beetje extra, waardoor de vloer niet alleen op tapijt lijkt, maar ook zo aanvoelt. In combinatie met de fascinerende kleurschakeringen haal je zo een karaktervolle vloer in huis, maar met alle voordelen van pvc.

Pvc tapijtstrook effect

Dankzij innovatieve ontwerptechniekenfleuren de Quick Step Illume glue plus pvc vloeren je interieur op met een zacht tapijtstrook effect. Deze Quick Step pvc vloeren met speelse kleuren vormen een aanvulling op de diverse tegel collecties, terwijl de unieke dessins de neutrale tinten versterken. De duurzame robuuste Illume vloeren zijn waterbestendig, gemakkelijk in onderhoud en te combineren met vloerverwarming. De extra resistente toplaag die speciaal is ontworpen voor een gelijmde plaatsing, kunnen deze vloeren zelfs het meest intensieve voetverkeer aan. Dus prima voor drukke huishoudens, maar ook voor op kantoor of in een showroom.

Tapijtstrook effect decors ontmoeten Illume

Maak persoonlijk kennis met de Quick Step Illume Glue Plus pvc-vloeren. Bezoek onze showroom op het adres Markerkant 11 20 in Almere en ervaar zelf de hoogwaardige kwaliteit en uitstraling van deze prachtige vloeren.

Ons deskundige team staat klaar om je eerlijk advies te geven en te helpen bij het maken van de juiste vloerkeuze. We denken graag met je mee over technische en functionele oplossingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften.

Bij VloerOnline ben je aan het juiste adres om een Quick Step Illume Glue Plus pvc-vloer te kopen. Bestel eenvoudig via de website of kom langs in onze vloerenzaak, waar ons team je met plezier helpt bij het maken van je keuze en het plaatsen van je bestelling. Upgrade je interieur met de pracht en duurzaamheid van Quick Step pvc-vloeren.