+31 36 8488884

River Oak

mFLOR River Oak 63022 Danube
staal aanwezig in showroom
€ 32,35
mFLOR River Oak 63024 Volga
staal aanwezig in showroom
€ 32,35
mFLOR River Oak 63029 Tarn
staal aanwezig in showroom
€ 32,35
mFLOR River Oak 63019 Rhone
staal aanwezig in showroom
€ 32,35
mFLOR River Oak 63025 Douro
in onze showroom te bekijken
€ 32,35
mFLOR River Oak 63014 Po
in onze showroom te bekijken
€ 32,35

mFLOR River Oak pvc vloeren

Ga jij voor luxe, dan is mFLOR River Oak pvc jouw collectie. Wil jij na een lange dag werken rustig thuiskomen en heb jij behoefte aan rust en warmte, dan is deze vinyl collectie perfect. De eigentijdse kleuren van deze mFLOR collectie zorgen voor een rustige uitstraling, maar ogen ook luxe. Een eyecatcher, maar zeker geen schreeuwerig dessin. Alles is subtiel en in detail uitgewerkt.

Luxe eiken River Oak pvc dessins

De collectie mFLOR River Oak focust zich op een houtlook, maar dan met een luxere uitstraling. Door zijn subtiele eiken dessin straalt de vloer rust, maar ook zeker warmte uit. Een heerlijke thuiskomer na een lange dag werken. De eigentijdse kleuren geven precies de sfeer die voelt als een warme deken. Alles aan deze vloer voelt warm, verfijnd, luxe en is in detail uitgewerkt zonder dat het dessin opzichtig wordt.

Eigenschappen mFLOR River Oak pvc

Ook deze collectie van mFLOR is een pvc collectie. Het is een dryback vloer, dus de vloer wordt verlijmd. Rondom zit een standaard v-groef die zorgt voor een plankeffect. De afmeting van een plank is bijna 122 bij 23 cm. Een mooi formaat. Ben jij echter van de lange delen, dan zijn dezelfde decoren ook verkrijgbaar als XL variant. Deze vind je bij de River Oak XL collectie. Wil jij graag visgraat vloer, maar ben je wel verliefd op een van de decoren uit de River Oak collectie, dan kun je kiezen voor de Parva River Oak collectie. De creatieve mogelijkheden met de decoren zijn dus eindeloos.

De River Oak karakter weetjes

De mFLOR River Oak pvc vloer combineert duurzaamheid, comfort, slijtvastheid, geluiddemping en gemakkelijke reiniging. Bovendien zijn deze pvc vloeren uitstekend geschikt voor traditionele vloerverwarming of -koeling. Dankzij de uitstekende waterbestendigheid kun je deze pvc vloeren zelfs toepassen in vochtige ruimtes, zoals keukens en badkamers.

Maak kennis met de mFLOR River Oak pvc-vloeren!

Ontdek de eindeloze mogelijkheden met de prachtige plankontwerpen en ongeëvenaarde afwerking van de mFLOR River Oak pvc-vloeren. Waarom wachten? Ga voor een mFLOR River Oak pvc vloer die jouw interieur naar nieuwe hoogtes tilt! Kom vandaag nog langs in onze vloerenshop of plaats je bestelling online en maak van jouw huis een meesterwerk van stijl en kwaliteit. We staan klaar om jouw te helpen je interieurdromen werkelijkheid te maken!