phone +31 36 8488884

Hoomline Briljant

Bij Hoomline is het streven om het gekozen vloeren zo natuurgetrouw mogelijk te benaderen. Ze kunnen kleur, textuur en afwerking (Embossing in Register) nauwgezet op elkaar af te stemmen, zodat deze Hoomline Briljant pvc-vloeren nauwelijks te onderscheiden zijn van een echte houten plankenvloer. De zichtbare knoesten dragen bij aan de robuuste uitstraling, terwijl de subtiele v-groeven het ultieme effect van planken creëren.

Hoomline Briljant 20015 Hyacint
staal aanwezig in showroom
€ 32,95
Hoomline Briljant 20017 Tulp
staal aanwezig in showroom
€ 32,95
Hoomline Briljant 20016 Narcis
staal aanwezig in showroom
€ 32,95
Hoomline Briljant 20014 Krokus
staal aanwezig in showroom
€ 32,95

Specificaties pvc Hoomline Briljant

De pvc stroken van de Hoomline Briljant dryback hebben genereuze afmetingen van 1219.2 x 228.6 x 2.5 mm. Deze vinyl-vloerstroken zijn voorzien van een verfijnde 4-zijdige micro-vellingrand en presenteren 4 unieke decorplanken. Met een slijtlaag van 0.55 mm en gebruiksklasse AC5 - klasse 33, geniet je van de residentiële garantie van 15 jaar. De inhoud van de verpakking, bestaande uit 12 stroken, bedekt een oppervlakte van 3.34 m². 

De kenmerken van Hoomline Briljant pvc

Een Hoomline Briljant pvc vloer is niet alleen een visueel hoogtepunt, maar ook bijzonder praktisch in onderhoud. Deze duurzame vinyl vloeren bieden comfort, zijn slijtvast, waterbestendig en geluiddempend. De pu-laag voegt extra bescherming toe en zorgt voor de perfecte matte afwerking van het pvc. De slijtlaag beschermt de vloer tegen dagelijkse belasting en maakt deze krasbestendig. Bovendien zijn deze pvc-vloeren uitstekend geschikt voor traditionele vloerverwarming of -koeling en kunnen ze zonder problemen worden geïnstalleerd in vochtige ruimtes.

Onderhoud van Hoomline Briljant pvc vloeren

Het onderhouden van Hoomline Briljant pvc vloer is eenvoudig dankzij hun vochtbestendigheid en hoogwaardige hygiënische eigenschappen. Verwijder dagelijks stof, zand en ander vuil met een stofzuiger of bezem indien nodig. Dweil je vloer met een licht vochtige dweil en gebruik een door Hoomline aanbevolen pvc-reiniger om de vloer in optimale conditie te houden, zodat het dagelijkse onderhoud moeiteloos blijft.

Wil je Briljant pvc vloer van Hoomline aanschaffen?

Als de kwaliteit van deze Hoomline Briljant pvc vloeren je heeft overtuigd, kies dan een design uit deze veelzijdige pvc vloer collectie

VloerOnline biedt deze uitgebreide collectie van Hoomline tegen aantrekkelijke prijzen aan. Bestel nu je gewenste vloer online of breng een bezoek aan onze ruim ingerichte vloerenloods in Almere. Wacht niet langer en geef je interieur de upgrade die het verdient!