phone +31 36 8488884

Praktisch

Douwes Dekker Praktisch Plank 04737 Wafel
In onze showroom te bekijken
€ 35,95
Douwes Dekker Praktisch Plank 04738 Sprits
In onze showroom te bekijken
€ 35,95
Douwes Dekker Praktisch Plank 04736 Kletskop
In onze showroom te bekijken
€ 35,95
Douwes Dekker Praktisch Plank 04739 Biscuit
In onze showroom te bekijken
€ 35,95

Douwes Dekker Praktisch pvc vloeren

Ga jij voor een vloer met een houtlook en een rustige uitstraling, dan zit je goed bij Douwes Dekker Praktisch pvc. Deze dryback collectie kenmerkt zich door zijn subtiele kleuren en rustige decoren. Dit is een vloer voor praktisch ingestelde mensen die houden van een net huis. Degelijke pvc vloeren en dat voor een fatsoenlijke prijs. Dat is wat de Douwes Dekker Praktisch collectie te bieden heeft

Ben jij iemand die praktisch is ingesteld en houd jij van een net en opgeruimd huis? Dan spreekt deze Douwes Dekker Praktisch collectie je zeker aan. Deze collectie bestaat uit verschillende decoren met gangbare kleuren. Geen schreeuwerige designs of vreemde motieven, maar puur rust. Hierdoor passen de vloeren in vele verschillende interieurstijlen en zijn ze altijd een prima basis voor iedere ruimte. Ze kunnen namelijk in iedere ruimte gelegd worden, ook de natte ruimtes zoals een badkamer of keuken.

Eigenschappen Douwes Dekker pvc

Praktisch en netjes zijn de sleutelwoorden van deze collectie. Ben jij een opgeruimd persoon en houd jij van een net interieur? Dan is Douwes Dekker Praktisch de dryback vloer die je zoekt. Je kunt kiezen uit verschillende decoren. Ze hebben allemaal rustige tonen en prints zodat ze goed matchen met veel verschillende woonstijlen. Ook zijn de Douwes Dekker vinyl vloeren goed waterbestendig waardoor ze ook in de badkamer of keuken gelegd kunnen worden. Verder hebben de planken een v-groef rondom zodat ze het plankeffect versterken. De kleuren zijn houttinten. De groeven die je in de vloer ziet kun je ook voelen, zodat het je echt het gevoel geeft van een houten vloer. Verder kunnen de Douwes Dekker Praktisch vloeren goed gecombineerd worden met vloerverwarming en zijn ze duurzaam en gemakkelijk in onderhoud. De pefecte basis dus voor ieder interieur die jij wenst.

Ontdek vandaag nog de praktische kracht van Douwes Dekker pvc vloeren!

Transformeer je woon of werkruimtes met de duurzame en veelzijdige Praktisch pvc vloeren van Douwes Dekker. Maak kennis met de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit, en geniet van de vele voordelen die deze vinyl vloeren te bieden hebben. Of je nu op zoek bent naar een vloer voor je woning of voor commerciële doeleinden, Douwes Dekker Praktisch pvc vloeren voldoen aan al je eisen.

Klaar om je ruimtes naar een hoger niveau te tillen? Bestel nu online direct jouw Douwes Dekker Praktisch pvc vloer en ervaar de ultieme mix van kwaliteit, design en gebruiksgemak. Wacht niet langer, Toch eerst zien? Bezoek onze vloeren showroom om je gewenste vloer in het echt te beleven.