Klantenservice +31 (0)36 8488884 bereikbaar van maandag t/m zaterdag 8:30 tot 17:30 uur

 

*Deze actie is geldig gedurende de hele maand augustus 2019 en vanaf € 1000,00.

*Actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of aanbiedingen

Onze showroom in Almere is vandaag geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

Douwes Dekker Ondernemend 04829 Landelijke Plank Macadamia
in onze showroom te bekijken

Douwes Dekker Ondernemend 04829 Landelijke Plank Macadamia

Per m² € 44,95

Per pak a 1.825 m² € 82,03

Uitvoering: 1 strook
Vellingrand: geen
Gebruiksklasse: AC5, klasse 33
Vloerverwarming: ja
Warmteweerstand: ± 0.068 m² K/W
Garantie residentieel: 15 jaar
Garantie commercieel: 10 jaar
Afmetingen: 1207 x 216 x 9.6 mm [toplaag 0.55 mm]
Inhoud verpakking: 7 panelen = 1.825 m²
Levertijd: 2 á 5 dagen
Bereken uw prijs

* Verplichte velden

Adviesprijs: € 91,16 Uw prijs: € 82,03
U bespaart in totaal € 9,13

Omschrijving

Details

Douwes Dekker Ondernemend 04829 Landelijke Plank Macadamia

De authentieke en uiterst populaire vloeren van deze tijd vallen op door hun universele look, uitgebreide ontwerpen en de hoogwaardige kwaliteit. De stevige en krasbestendige pvc-vloeren zijn gemakkelijk in onderhoud en zijn daarnaast uitermate geschikt voor plaatsing op vloerverwarming -en koeling. Bovendien zijn deze vloeren comfortabel warm en hebben ze zeer goede geluidsisolerende eigenschappen.

Bijna alle ontwerpen zijn mogelijk, of het nu gaat om parket, beton of natuursteen decors met of zonder afgeschuinde facetranden. Hiermee creëren deze sterke en karaktervolle pvc-vloeren in elk interieur een gezellige en comfortabel eenheid. De inventiviteit van deze populaire vloeren zijn grenzeloos en zijn hierdoor multifunctioneel toepasbaar.

De Douwes Dekker PVC vloeren zijn in 2 versies verkrijgbaar t.w. PVC verlijmd op een stabiele, watervaste HDF-drager incl. kurken onderlaag met kliksysteem die zwevend geplaatst wordt (*HDF-materiaal zwelt door vocht en zijn daarom NIET toepasbaar in vochtige ruimtes) en de watervaste PVC vloeren die allemaal geleverd worden in klik-vloeren (fold down) als riante planken, lange planken, vierkante tegels en visgraat. De 4 zijdige minivellingkant geeft een mooi afwerking aan de planken en tegels en de 0,55 mm dikke slijtlaag is bijzonder sterk. Ook onder deze drager zit een speciale laag waardoor bij vlakke ondergronden geen aparte ondervloer nodig is.

De Douwes Dekker Ondernemend 04829 Landelijke Plank Macadamia is een kwalitatieve hoogwaardige kunststof vloer met een 4 zijdige v-groef. De 9,6 mm dikke vloerdelen onderscheiden zich door een functionele opbouw en intelligente techniek en bestaan uit een PVC-toplaag met slijtlaag van 0.55 mm op een HDF-drager met kliksysteem. Onder de drager zit een kurklaag, waardoor bij vlakke ondergronden geen aparte ondervloer nodig is, bovendien zorgt deze kurklaag voor een prettig loopcomfort en uitstekende geluiddemping.

VloerOnline +

 • Ruime showroom
 • Voordelige prijzen
 • Advies op maat
 • Kwaliteit en service
 • Beveiligde website
 • Telefonische helpdesk
 • Levering uit voorraad
 • Leg en installatie service
 • Laminaat

  Laminaat vloeren zijn harde vloeren met het uiterlijk van een natuurlijk materiaal en met de uitstraling van een massieve houten en/of tegel vloer.

  Bekijk laminaat
 • Parket

  Parket is een verzamel woord die gebruikt wordt voor diverse soorten hardhouten vloeren verkrijgbaar in uiteenlopende dekoren.

  Bekijk parket
 • PVC

  PVC vloeren zijn bijzonder sterke, vlakke vloeren die zich uitstekend lenen voor intensief belopen ruimtes en zijn gemakkelijk in het onderhoud.

  Bekijk PVC