Klantenservice +31 (0)36 8488884 bereikbaar van maandag t/m zaterdag 8:30 tot 17:30 uur

 

*Midwinter sale actie is geldig tot en met zondag 26 januari 2020 en vanaf € 750,00.

*Midwinter Sale actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of aanbiedingen

Onze showroom in Almere is op dit moment gesloten.

De showroom is dinsdag weer geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

Douwes Dekker Ondernemend HDF click

Douwes Dekker Ondernemend HDF click pvc vloeren - Dynamisch wonen

De authentieke en uiterst populaire Douwes Dekker Ondernemend HDF click pvc vloeren van deze tijd vallen op door hun universele look, uitgebreide ontwerpen en de hoogwaardige kwaliteit. De stevige en krasbestendige pvc-vloeren zijn gemakkelijk in onderhoud en zijn daarnaast uitermate geschikt voor plaatsing op vloerverwarming -en koeling. Bovendien zijn deze vloeren comfortabel warm en hebben ze zeer goede geluidsisolerende eigenschappen.

Bijna alle ontwerpen zijn mogelijk, of het nu gaat om parket, beton of natuursteen decors met of zonder afgeschuinde facetranden. Hiermee creëren deze sterke en karaktervolle pvc-vloeren in elk interieur een gezellige en comfortabel eenheid. De inventiviteit van deze populaire vloeren zijn grenzeloos en zijn hierdoor multifunctioneel toepasbaar.

De Douwes Dekker PVC vloeren zijn in 3 versies verkrijgbaar t.w. PVC verlijmd op een stabiele, watervaste HDF-drager incl. kurken onderlaag met kliksysteem die zwevend geplaatst wordt (*HDF-materiaal zwelt door vocht en zijn daarom NIET toepasbaar in vochtige ruimtes), de watervaste PVC vloeren die allemaal geleverd worden in Rigid click-vloeren (fold down) als riante planken, lange planken, vierkante tegels en visgraat. De 4 zijdige minivellingkant geeft een mooi afwerking aan de planken en tegels en de 0,55 mm dikke slijtlaag is bijzonder sterk. Ook onder deze drager zit een speciale laag waardoor bij vlakke ondergronden geen aparte ondervloer nodig is. Tevens zijn alle decoren ook beschikbaar als plak-PVC, wij informeren je graag over welke variant het best bij jouw woonsituatie past!

Organiseer je woning tot een perfect plaatje met Douwes Dekker Ondernemend HDF click. Wat dacht je van de landelijke of ruwe planken of tegels in Tibetaanse steendecors? De planken hebben een vlak decor en hebben derhalve dus geen groef. Alleen de Tibetaanse steendecors hebben een 4 zijdige rondlopende v-groef. Onderneem en pas toe en maak je interieur compleet. Lees meer...

 • Douwes Dekker Ondernemend HDF click 04827 Landelijke Plank Havermout

  Normale prijs: € 49,95

  Special Price € 44,95

 • Douwes Dekker Ondernemend HDF click 04829 Landelijke Plank Macadamia

  Normale prijs: € 49,95

  Special Price € 44,95

 • Douwes Dekker Ondernemend HDF click 04830 Landelijke Plank Zonnebloempit

  Normale prijs: € 49,95

  Special Price € 44,95

 • Douwes Dekker Ondernemend HDF click 04842 Ruwe Plank Chia

  Normale prijs: € 49,95

  Special Price € 44,95

 • Douwes Dekker Ondernemend HDF click 04843 Ruwe Plank Amandel

  Normale prijs: € 49,95

  Special Price € 44,95

 • Douwes Dekker Ondernemend HDF click 04990 Tibetaanse Steen Grijs

  Normale prijs: € 55,95

  Special Price € 49,95

 • Douwes Dekker Ondernemend HDF click 04991 Tibetaanse Steen Zwart

  Normale prijs: € 55,95

  Special Price € 49,95

Nog vragen over Douwes Dekker Ondernemend HDF click?

Onze webwinkel is 365 dagen per jaar en 24 uur per dag geopend. Daarnaast kun je 7 dagen per week 24 uur per dag per e-mail bij onze klantenservice terecht.

 

Voor telefonische informatie zijn wij bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 08.30 uur tot 17.30 uur op +31 (0)36-8488884.

 

Je kunt deze vloeren ook in onze showroom bekijken. Onze adviseurs staan voor je klaar en adviseren jou graag over de Douwes Dekker Ondernemend HDF click pvc collectie die door VloerOnline wordt aangeboden, op een moment dat jij dit nodig acht.

 

Onze adviseurs, waar wij gepast trots op zijn, begrijpen dat niets zo belangrijk is als een persoonlijk en eerlijk advies. Het mag duidelijk zijn dat wij dit advies vervolgens tot in detail vertalen naar een perfect passende Douwes Dekker pvc vloer voor jouw woonsituatie.