Klantenservice +31 (0)36 8488884 bereikbaar van maandag t/m zaterdag 8:30 tot 17:30 uur

Gratis verzending Vanaf €500

De verzendkosten van VloerOnline zijn voor afleveradressen in Nederland € 27,95 per bestelling met een verkoopwaarde van minder dan € 500,00 en GRATIS per bestelling met een verkoopwaarde van meer dan € 500,00, exclusief Zeeuwse en Wadden eilanden. Voor verzendkosten voor afleveradressen op de Zeeuwse en Wadden eilanden kunt u via de klantenservice een prijsopgaaf aanvragen.

De verzendkosten van VloerOnline zijn voor afleveradressen in België (Nederlandstalig) € 99,95 per bestelling met een verkoopwaarde van minder dan € 750,00 en € 69,95 per bestelling met een verkoopwaarde van meer dan € 750,00.

AANBIEDINGEN

Laminaat en/of PVC vloer bestellen?

Kom voor aantrekkelijke aanbiedingen of een scherpe offerte langs in onze showroom aan de Markerkant 1120 in Almere.

BETAALKORTING Ontvang 2% korting bij diverse betaalmethoden

iDEALIndien u per iDEAL betaalt wordt er een betalingskorting van 2% toegepast op de totale bestelling.

Bij vooruitbetalenIndien u per bank vooruit betaalt, wordt er een betalingskorting van 2% toegepast op de totale bestelling.

Onze showroom in Almere is op dit moment gesloten.

De showroom is woensdag weer geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

Beautifloor Vins 420214 Muscadet

Beautifloor Vins 420214 Muscadet

Per m² € 26,95

Per pak a 4.66 m² € 125,59

Uitvoering: 1 strook
Vellingrand: 4 / rondom afgeschuinde randen
Gebruiksklasse: AC3, klasse 31
Garantie residentieel: 15 jaar
Garantie commercieel: 8 jaar
Afmetingen: 1320 x 196 x 2.25 mm [toplaag 0.30 mm]
Inhoud verpakking: 18 stroken = 4.66 m²
Levertijd: 2 á 5 dagen
Bereken uw prijs

* Verplichte velden

Adviesprijs: € 139,57 Uw prijs: € 125,59
U bespaart in totaal € 13,98

Omschrijving

Details

Beautifloor Vins 420214 Muscadet

Pvc-vloeren – het huidige alternatief voor parket. Met de vele voordelen is pvc de perfecte vloer voor veel verschillende toepassingen w.o. woningen, winkels, kantoren en ander projectmatig gebruik. Dankzij een legio aan ontwerpen en haar authentieke uitstraling zijn pvc-vloeren een goedkoper alternatief met veel toepassingsmogelijkheden.

Pvc zorgt voor een comfortabele en aangename leefomgeving die voldoet aan de wensen van de kwaliteitsgevoelige consument. Bovendien zijn deze vloeren zeer slijtvast en uiterst gemakkelijk te onderhouden, zodat men langdurig en met goede zorg hiervan kan genieten.

Het brede scala van verschillende natuurgetrouwe decor mogelijkheden van hout maar ook van tegels zijn veelal voorzien van een klassieke afgeschuinde vellingrand en in sommige gevallen een register in embossing oppervlak waarmee u probleemloos kan combineren met diverse moderne of klassieke inrichtingen voor een warm en sfeervol interieur.

Beautifloor Vins 420214 Muscadet is de ideale keuze als je op zoek bent naar een pvc-vloer met de natuurlijke uitstraling van een echte houten vloer en de praktische gebruiksvoordelen van vinylstroken.

Downloads

VloerOnline +

 • Ruime showroom
 • Voordelige prijzen
 • Advies op maat
 • Kwaliteit en service
 • Beveiligde website
 • Telefonische helpdesk
 • Levering uit voorraad
 • Leg en installatie service
 • Laminaat

  Laminaat vloeren zijn harde vloeren met het uiterlijk van een natuurlijk materiaal en met de uitstraling van een massieve houten en/of tegel vloer.

  Bekijk laminaat
 • Parket

  Parket is een verzamel woord die gebruikt wordt voor diverse soorten hardhouten vloeren verkrijgbaar in uiteenlopende dekoren.

  Bekijk parket
 • PVC

  PVC vloeren zijn bijzonder sterke, vlakke vloeren die zich uitstekend lenen voor intensief belopen ruimtes en zijn gemakkelijk in het onderhoud.

  Bekijk PVC