Klantenservice +31 (0)36 8488884 bereikbaar van maandag t/m zaterdag 8:30 tot 17:30 uur

 

*Deze actie is geldig gedurende de hele maand oktober 2019 en vanaf € 750,00.

*Actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of aanbiedingen

Onze showroom in Almere is op dit moment gesloten.

De showroom is dinsdag weer geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

Balterio Gloria Rigid click

Balterio Gloria Rigid click pvc vloeren - Natuurlijke schoonheid

PVC-vloeren zijn de meest populaire en duurzaamste vloeren op dit moment. De eenvoudigste installatie, hoge gebruiksklassen, optimale hygiƫnische eigenschappen en een goede prijs-kwaliteitsverhouding zijn duidelijke argumenten voor aanschaf van een pvc vloer.

Combineer de uitstraling van uw favoriete vloer met de grote voordelen van pvc. De goede geschiktheid voor vloerverwarming, de geluidsisolatie en een anti-allergene PU-coating voor langere houdbaarheid en betere hygiƫne. Schoonmaken door stofzuigen of te reinigen met een vochtige doek maakt het gebruik en onderhoud van deze vloeren eenvoudiger.

Indrukwekkend, de ultradunne en supersterke Balterio Rigid click pvc vloeren zijn watervast, slijtbestendig en comfortabel. Deze vloeren beantwoorden eens te meer aan je buitengewone verwachting en zijn de slimme vloerkeuze voor elke kamer in jouw woning. Tevens zijn deze Rigid vloeren uitstekend geschikt voor renovaties waarbij deze over een reeds bestaande (tegel) vloer geplaatst kan worden.

Balterio Gloria maakt bijzondere vloeren die uniek aanvoelen, net als in de natuur waarin jij je levensstijl en persoonlijkheid laat weerspiegelen. Durf en geef elke ruimte zijn eigen performance Lees meer...

Binnenkort beschikbaar!

Nog vragen over Balterio Gloria Rigid click pvc vloeren?

Onze webwinkel is 365 dagen per jaar en 24 uur per dag geopend. Daarnaast kun je 7 dagen per week 24 uur per dag per e-mail bij onze klantenservice terecht.

 

Voor telefonische informatie zijn wij bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 08.30 uur tot 17.30 uur op +31 (0)36-8488884.

 

Je kunt deze vloeren ook in onze showroom bekijken. Onze adviseurs staan voor je klaar en adviseren jou graag over de Balterio Gloria pvc collectie die door VloerOnline wordt aangeboden, op een moment dat jij dit nodig acht.

 

Onze adviseurs, waar wij gepast trots op zijn, begrijpen dat niets zo belangrijk is als een persoonlijk en eerlijk advies. Het mag duidelijk zijn dat wij dit advies vervolgens tot in detail vertalen naar een perfect passende Balterio pvc vloer voor jouw woonsituatie.