Klantenservice +31 (0)36 8488884 bereikbaar van maandag t/m zaterdag 8:30 tot 17:30 uur

 

*De WINTER2021 aanbieding is geldig vanaf € 750,00 en tot en met 21 maart 2021.

*Bij gebruik van de WINTER2021 aanbieding heeft u geen recht van retour.

*De WINTER2021 aanbieding is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of (winkel)aanbiedingen

Onze showroom in Almere is op dit moment gesloten.

De showroom is woensdag 10 februari 2021 weer geopend van 10:00 tot 15:00 uur.

Ambiant Supremo click

 • Ambiant Supremo click 61623611 Light Grey

  Normale prijs: € 52,95

  Special Price € 47,95

 • Ambiant Supremo click 61623619 Dark Grey

  Normale prijs: € 52,95

  Special Price € 47,95

 • Ambiant Supremo click 61623685 Natural Oak

  Normale prijs: € 52,95

  Special Price € 47,95

 • Ambiant Supremo click 61623686 Grey

  Normale prijs: € 52,95

  Special Price € 47,95

Ambiant Supremo click

Een nieuw huis. Groot en licht maar op het sanitair na, helemaal leeg. In de woonkamer, hal en keuken is een nieuwe Ambiant Supremo click 61623611 Light Grey click pvc vloer nodig. Voor de meubels worden tweedehands materialen gebruikt. Macremé, wol, linnen en ruw hout in lichte en donkere tinten die mooi contrasteren met de strakke witte muren en plafond. De mix van de materialen in combinatie met deze nieuwe pvc vloer in grijs hout dessin houdt het levendig en gezellig. De zwarte stalen sponningen en deuren maken het geheel af. Resultaat: jaren 50 -60, industrieel met een vleugje romantiek maar uitermate leefbaar.

De kwalitatief hoogstaande Ambiant Supremo click pvc vloeren hebben een bedrieglijk echte print en een allover structuur en een extra matte toplaag voor een realistisch gevoel. Mede door de toegepaste randafwerking met een 4 zijdige v-groef is het vaak moeilijk om deze Ambiant pvc vloeren van echte houten vloeren te onderscheiden.

Onderhoud en kwaliteit

Het grootste voordeel van Ambiant Supremo click is dat ze vochtbestendig zijn. Dit maakt ook het dagelijkse schoonmaken eenvoudiger: stofzuigen en gewoon afnemen met een vochtige doek. Andere voordelen van Ambiant pvc vloeren zijn: geschikt voor vloerverwarming, geluidsisolatie en een anti-allergene PU-coating voor langere houdbaarheid en betere hygiëne.

De Ambiant Supremo click pvc vloeren zijn ook duurzaam, comfortabel, slijtvast, geluiddempend en eenvoudig te reinigen. Daarnaast zijn deze Ambiant Supremo click pvc vloeren uitstekend te gebruiken in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling. Door de goede waterbestendigheid is het bovendien ook nog eens mogelijk om deze vloeren in vochtige ruimtes toe te passen.

Ambiant Supremo click decors en kenmerken

De Ambiant Supremo click pvc vloeren voor zwevende installatie met uniclic klik systeem hebben meerdere verschillende decors opgenomen in de collectie met 4 unieke decor planken met een maatvoering 1220 x 228 x 7 mm (incl. aangehechte ondervloer) per dessin. Alle Ambiant Supremo click decors hebben een slijtlaag van 0.55 mm en door de kwalificatie met gebruiksklasse AC5, klasse 33 zijn deze pvc vloeren uit de Ambiant Supremo click collectie toepasbaar voor intensief huishoudelijk gebruik en hebben ze een fabrieksgarantie in combinatie met woongebruik van 15 jaar. Tevens zijn deze vloeren, met een warmteweerstand: ± 0.03 m² K/W, ideaal voor plaatsing op een traditionele water vloerverwarming.

Een andere keuze

De keuze voor een pvc vloer is niet alleen maar een kwestie van een goed gevoel- en smaak, vaak dienen de voors- en tegens tegen elkaar weggestreept te worden. Wordt het geen pvc vloer uit de Ambiant Supremo click collectie of wil je liever de verlijmde variant uit de Supremo collectie? Of kijk eens naar de speciale design vinyl vloeren als de Hongaarse Punt pvc vloeren collectie. Dit prachtige dessin is net zoals Ambiant Spigato Visgraat click ook weer helemaal in de mode. Ook de betonlook uit de Ambiant Piazzo click pvc collectie is bijzonder populair.

Ambiant Supremo click jouw keus?

Ambiant is een topmerk! Ambiant biedt je de grootste en mooiste selectie laminaat en pvc vloeren van Nederland. Om jouw keuze te vereenvoudigen is de Ambiant Supremo click pvc vloeren collectie ontworpen: Wordt dit jouw keus?