Klantenservice +31 (0)36 8488884 bereikbaar van maandag t/m zaterdag 8:30 tot 17:30 uur

Gratis verzending Vanaf €500

De verzendkosten van VloerOnline zijn voor afleveradressen in Nederland € 27,95 per bestelling met een verkoopwaarde van minder dan € 500,00 en GRATIS per bestelling met een verkoopwaarde van meer dan € 500,00, exclusief Zeeuwse en Wadden eilanden. Voor verzendkosten voor afleveradressen op de Zeeuwse en Wadden eilanden kunt u via de klantenservice een prijsopgaaf aanvragen.

De verzendkosten van VloerOnline zijn voor afleveradressen in België (Nederlandstalig) € 99,95 per bestelling met een verkoopwaarde van minder dan € 750,00 en € 69,95 per bestelling met een verkoopwaarde van meer dan € 750,00.

AANBIEDINGEN

Laminaat en/of PVC vloer bestellen?

Kom voor aantrekkelijke aanbiedingen of een scherpe offerte langs in onze showroom aan de Markerkant 1120 in Almere.

BETAALKORTING Ontvang 2% korting bij diverse betaalmethoden

iDEALIndien u per iDEAL betaalt wordt er een betalingskorting van 2% toegepast op de totale bestelling.

Bij vooruitbetalenIndien u per bank vooruit betaalt, wordt er een betalingskorting van 2% toegepast op de totale bestelling.

Onze showroom in Almere is op dit moment gesloten.

De showroom is donderdag weer geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

Ambiant Sarenza click Antique Oak
in onze showroom te bekijken

Ambiant Sarenza click Antique Oak

Per m² € 42,95

Per pak a 1.76 m² € 75,59

Uitvoering: 1 strook
Vellingrand: 4 / rondom afgeschuinde randen
Aantal verschillende panelen per decor: 5
Gebruiksklasse: AC6, klasse 34
Vloerverwarming: ja
Warmteweerstand: ± 0.10 m² K/W
Garantie residentieel: 10 jaar
Garantie commercieel: 5 jaar
Afmetingen: 1220 x 180 x 5.5 mm incl. kurken onderlaag [toplaag 0.30 mm]
Inhoud verpakking: 8 stroken = 1.76 m²
Levertijd: 2 á 5 dagen
Bereken uw prijs

* Verplichte velden

Adviesprijs: € 82,63 Uw prijs: € 75,59
U bespaart in totaal € 7,04

Omschrijving

Details

Ambiant Sarenza click Antique Oak

PVC-vloeren (lees ook: vinylvloeren) zijn erg in zwang. Ze hebben een bedrieglijk echte print in hout, steen, tegels en beton look en een natuurgetrouwe structuur voor een realistisch gevoel. Hierdoor is het vaak moeilijk om pvc-vloeren van echte houten vloeren te onderscheiden.

Het grootste voordeel van pvc-vloeren is dat ze vochtbestendig zijn, dit maakt ook het dagelijkse schoonmaken eenvoudiger: Stofzuigen en gewoon afnemen met een vochtige doek. Andere voordelen van pvc-vloeren zijn: geschikt voor vloerverwarming, geluidsisolatie en een anti-allergene PU-coating voor langere houdbaarheid en betere hygiëne.

De Ambiant Sarenza click Antique Oak PVC vloer heeft een slijtlaag van 0.30 mm op een 5.5 mm dikke drager van rigid-core (composiet) en is aan de onderzijde voorzien van een aangehechte kurk laag. Deze sterke en vormvaste PVC click vloer is hierdoor geschikt voor intensief belopen ruimtes en is gemakkelijk te onderhouden.

De planken met verschillende decors met natuurgetrouwe structuur en een matte uitstraling voorzien van een 4 zijdige facetrand geven de vloer een rijke en excellente doch robuuste uitstraling en door gebruik te maken van een 5G click systeem is deze vloer gemakkelijk zelf te installeren.

VloerOnline +

 • Ruime showroom
 • Voordelige prijzen
 • Advies op maat
 • Kwaliteit en service
 • Beveiligde website
 • Telefonische helpdesk
 • Levering uit voorraad
 • Leg en installatie service
 • Laminaat

  Laminaat vloeren zijn harde vloeren met het uiterlijk van een natuurlijk materiaal en met de uitstraling van een massieve houten en/of tegel vloer.

  Bekijk laminaat
 • Parket

  Parket is een verzamel woord die gebruikt wordt voor diverse soorten hardhouten vloeren verkrijgbaar in uiteenlopende dekoren.

  Bekijk parket
 • PVC

  PVC vloeren zijn bijzonder sterke, vlakke vloeren die zich uitstekend lenen voor intensief belopen ruimtes en zijn gemakkelijk in het onderhoud.

  Bekijk PVC