Klantenservice +31 (0)36 8488884 bereikbaar van maandag t/m zaterdag 8:30 tot 17:30 uur

 

*De WINTER2021 aanbieding is geldig vanaf € 750,00 en tot en met 21 maart 2021.

*Bij gebruik van de WINTER2021 aanbieding heeft u geen recht van retour.

*De WINTER2021 aanbieding is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of (winkel)aanbiedingen

Onze showroom in Almere is vandaag geopend van 10:00 tot 15:00 uur.

Ambiant Sarenza click

 • Ambiant Sarenza click 53881820 Light Oak

  Normale prijs: € 46,95

  Special Price € 42,95

 • Ambiant Sarenza click 53881821 Natural Oak

  Normale prijs: € 46,95

  Special Price € 42,95

 • Ambiant Sarenza click 53881822 Antique Oak

  Normale prijs: € 46,95

  Special Price € 42,95

 • Ambiant Sarenza click 53881823 Light Grey

  Normale prijs: € 46,95

  Special Price € 42,95

Ambiant Sarenza click

Zomaar een woning in Nederland, maar wel een met gevoel. Dankzij de hoge plafonds en de grote ramen komt er veel licht naar binnen. De definitieve keuze uit kleur, structuur en vorm inspireert je keuze van de vloer. De zachte, matte uitstraling van een Ambiant Sarenza click 53881821 Natural Oak pvc vloer past in het complete plaatje. Handig om geen twijfelaar te zijn en weten wat je wilt, want met deze praktische karakteristieke Ambiant Sarenza click pvc vloeren maak je de basis van je woning meteen tot een succes. Eindresultaat: een doeltreffend, warm en chic effect in combinatie met de grijze gekalkte muren waar ook alle door jou uitgezochte meubelen tot zijn recht komen.

De kwalitatief hoogstaande Ambiant Sarenza click pvc vloeren hebben een bedrieglijk echte print en een allover structuur en een extra matte toplaag voor een realistisch gevoel. Mede door de toegepaste randafwerking met een 4 zijdige v-groef is het vaak moeilijk om deze Ambiant pvc vloeren van echte houten vloeren te onderscheiden.

Onderhoud en kwaliteit

Het grootste voordeel van Ambiant Sarenza click is dat ze vochtbestendig zijn. Dit maakt ook het dagelijkse schoonmaken eenvoudiger: stofzuigen en gewoon afnemen met een vochtige doek. Andere voordelen van Ambiant pvc vloeren zijn: geschikt voor vloerverwarming, geluidsisolatie en een anti-allergene PU-coating voor langere houdbaarheid en betere hygiëne.

De Ambiant Sarenza click pvc vloeren zijn ook duurzaam, comfortabel, slijtvast, geluiddempend en eenvoudig te reinigen. Daarnaast zijn deze Ambiant Sarenza click pvc vloeren uitstekend te gebruiken in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling. Door de goede waterbestendigheid is het bovendien ook nog eens mogelijk om deze vloeren in vochtige ruimtes toe te passen.

Ambiant Sarenza click decors en kenmerken

De Ambiant Sarenza click pvc vloeren voor zwevende installatie hebben meerdere verschillende decors opgenomen in de collectie met 4 unieke decor planken met een maatvoering 1220 x 180 x 5.5 mm (incl. kurken onderlaag) per dessin. Alle Ambiant Sarenza click decors hebben een slijtlaag van 0.30 mm en door de kwalificatie met gebruiksklasse AC6, klasse 34 zijn deze pvc vloeren uit de Ambiant Sarenza click collectie toepasbaar voor intensief huishoudelijk gebruik en hebben ze een fabrieksgarantie in combinatie met woongebruik van 10 jaar. Tevens zijn deze vloeren, met een warmteweerstand: ± 0.010 m² K/W, ideaal voor plaatsing op een traditionele water vloerverwarming.

Een andere keuze

De keuze voor een pvc vloer is niet alleen maar een kwestie van een goed gevoel- en smaak, vaak dienen de voors- en tegens tegen elkaar weggestreept te worden. Wordt het geen pvc vloer uit de Ambiant Sarenza click collectie of wil je liever de verlijmde variant uit de Sarenza collectie? Of kijk eens naar de speciale design vinyl vloeren als de Hongaarse Punt pvc vloeren collectie. Dit prachtige dessin is net zoals Ambiant Spigato Visgraat click ook weer helemaal in de mode. Ook de betonlook uit de Ambiant Piazzo click pvc collectie is bijzonder populair.

Ambiant Sarenza click jouw keus?

Ambiant is een topmerk! Ambiant biedt je de grootste en mooiste selectie laminaat en pvc vloeren van Nederland. Om jouw keuze te vereenvoudigen is de Ambiant Sarenza click pvc vloeren collectie ontworpen: Wordt dit jouw keus?