Klantenservice +31 (0)36 8488884 bereikbaar van maandag t/m zaterdag 8:30 tot 17:30 uur

 

*De WINTER2021 aanbieding is geldig vanaf € 750,00 en tot en met 21 maart 2021.

*Bij gebruik van de WINTER2021 aanbieding heeft u geen recht van retour.

*De WINTER2021 aanbieding is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of (winkel)aanbiedingen

Onze showroom in Almere is op dit moment gesloten.

De showroom is woensdag 10 februari 2021 weer geopend van 10:00 tot 15:00 uur.

Ambiant Sarenza

 • Ambiant Sarenza 53871810 Light Oak

  Normale prijs: € 33,95

  Special Price € 29,95

 • Ambiant Sarenza 53871811 Natural Oak

  Normale prijs: € 33,95

  Special Price € 29,95

 • Ambiant Sarenza 53871812 Antieke Oak

  Normale prijs: € 33,95

  Special Price € 29,95

 • Ambiant Sarenza 53871813 Light Grey

  Normale prijs: € 33,95

  Special Price € 29,95

Ambiant Sarenza

Het ultieme huis is toch wel een huis in het verlengde van je persoonlijkheid. En er is maar één manier om dat voor elkaar te krijgen. Het inrichten van je nieuwe woning begint bij de basis met een Ambiant Sarenza 53871810 Light Oak pvc vloer. Het unieke gevoel van mix en match, van landelijk met een toefje romantisch, wat deze pvc vloer in je interieur teweeg brengt is onbeschrijfelijk. Deze stoere en verassende Ambiant Sarenza pvc vloer geeft je woonruimte in één keer een unieke look & feel en helpt je om iets unieks van je interieur te maken.

De kwalitatief hoogstaande Ambiant Sarenza pvc vloeren hebben een bedrieglijk echte print en een natuurgetrouwe structuur en een extra matte toplaag voor een realistisch gevoel. Mede door de toegepaste randafwerking met een 4 zijdige v-groef is het vaak moeilijk om deze Ambiant pvc vloeren van echte houten vloeren te onderscheiden.

Onderhoud en kwaliteit

Het grootste voordeel van Ambiant Sarenza is dat ze vochtbestendig zijn. Dit maakt ook het dagelijkse schoonmaken eenvoudiger: stofzuigen en gewoon afnemen met een vochtige doek. Andere voordelen van Ambiant pvc vloeren zijn: geschikt voor vloerverwarming, geluidsisolatie en een anti-allergene PU-coating voor langere houdbaarheid en betere hygiëne.

De Ambiant Sarenza pvc vloeren zijn ook duurzaam, comfortabel, slijtvast, geluiddempend en eenvoudig te reinigen. Daarnaast zijn deze Ambiant Sarenza pvc vloeren uitstekend te gebruiken in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling. Door de goede waterbestendigheid is het bovendien ook nog eens mogelijk om deze vloeren in vochtige ruimtes toe te passen.

Ambiant Sarenza decors en kenmerken

De Ambiant Sarenza pvc vloeren voor verlijmde installatie (dry back) hebben meerdere verschillende decors opgenomen in de collectie met 5 unieke decor stroken met een maatvoering 1227 x 187 x 2.0 mm per dessin. Alle Ambiant Sarenza decors hebben een slijtlaag van 0.30 mm en door de kwalificatie met gebruiksklasse AC6, klasse 34 zijn deze pvc vloeren uit de Ambiant Sarenza collectie toepasbaar voor intensief huishoudelijk gebruik en hebben ze een fabrieksgarantie in combinatie met woongebruik van 10 jaar. Tevens zijn deze vloeren, met een warmteweerstand: ± 0.005 m² K/W, ideaal voor plaatsing op een traditionele water vloerverwarming.

Een andere keuze

De keuze voor een pvc vloer is niet alleen maar een kwestie van een goed gevoel- en smaak, vaak dienen de voors- en tegens tegen elkaar weggestreept te worden. Wordt het geen verlijmde pvc vloer uit de Ambiant Sarenza collectieof wil je liever de klik variant Sarenza click? Of kijk eens naar de speciale design vinyl vloeren als de Hongaarse Punt pvc vloeren collectie. Dit prachtige dessin is net zoals Ambiant Spigato Visgraat ook weer helemaal in de mode. Ook de betonlook uit de Ambiant Concrete pvc collectie is bijzonder populair.

Ambiant Sarenza jouw keus?

Ambiant is een topmerk! Ambiant biedt je de grootste en mooiste selectie laminaat en pvc vloeren van Nederland. Om jouw keuze te vereenvoudigen is de Ambiant Sarenza pvc vloeren collectie ontworpen: Wordt dit jouw keus?