Klantenservice +31 (0)36 8488884 bereikbaar van maandag t/m zaterdag 8:30 tot 17:30 uur

 

*Deze actie is geldig gedurende de hele maand oktober 2019 en vanaf € 750,00.

*Actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of aanbiedingen

Onze showroom in Almere is op dit moment gesloten.

De showroom is dinsdag weer geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

Ambiant Piedra click

Ambiant Piedra click pvc-vloeren - Creëer je eigen interieur

PVC-vloeren (lees ook: vinylvloeren) zijn erg in zwang. Ze hebben een bedrieglijk echte print in hout, steen, tegels en beton look en een natuurgetrouwe structuur voor een realistisch gevoel. Hierdoor is het vaak moeilijk om pvc-vloeren van echte houten vloeren te onderscheiden.

Het grootste voordeel van pvc-vloeren is dat ze vochtbestendig zijn, dit maakt ook het dagelijkse schoonmaken eenvoudiger: Stofzuigen en gewoon afnemen met een vochtige doek. Andere voordelen van pvc-vloeren zijn: geschikt voor vloerverwarming, geluidsisolatie en een anti-allergene PU-coating voor langere houdbaarheid en betere hygiëne.

De Ambiant Piedra click PVC vloeren hebben een slijtlaag van 0.30 mm op een 5.5 mm dikke drager van rigid-core (composiet) en zijn aan de onderzijde voorzien van een aangehechte kurk laag. Deze sterke en vormvaste click PVC vloeren zijn hierdoor geschikt voor intensief belopen ruimtes en zijn gemakkelijk te onderhouden.

De planken met verschillende decors met voelbare structuur en een matte uitstraling zijn voorzien van een 4 zijdige facetrand, deze geven de vloeren een rijke en excellente doch robuuste uitstraling en door gebruik te maken van een 5G click systeem zijn deze vloeren zelf gemakkelijk zelf te installeren. Lees meer...

  • Ambiant Piedra click Light Grey

    Normale prijs: € 42,95

    Special Price € 39,95

  • Ambiant Piedra click Dark Grey

    Normale prijs: € 42,95

    Special Price € 39,95

Nog vragen over Ambiant Piedra click?

Onze webwinkel is 365 dagen per jaar en 24 uur per dag geopend. Daarnaast kun je 7 dagen per week 24 uur per dag per e-mail bij onze klantenservice terecht.

 

Voor telefonische informatie zijn wij bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 08.30 uur tot 17.30 uur op +31 (0)36-8488884.

 

Je kunt deze vloeren ook in onze showroom bekijken. Onze adviseurs staan voor je klaar en adviseren jou graag over de Ambiant Piedra click pvc collectie die door VloerOnline wordt aangeboden, op een moment dat jij dit nodig acht.

 

Onze adviseurs, waar wij gepast trots op zijn, begrijpen dat niets zo belangrijk is als een persoonlijk en eerlijk advies. Het mag duidelijk zijn dat wij dit advies vervolgens tot in detail vertalen naar een perfect passende Ambiant pvc vloer voor jouw woonsituatie.