Klantenservice +31 (0)36 8488884 bereikbaar van maandag t/m zaterdag 8:30 tot 17:30 uur

 

*De WINTER2021 aanbieding is geldig vanaf € 750,00 en tot en met 21 maart 2021.

*Bij gebruik van de WINTER2021 aanbieding heeft u geen recht van retour.

*De WINTER2021 aanbieding is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of (winkel)aanbiedingen

Onze showroom in Almere is op dit moment gesloten.

De showroom is woensdag 10 februari 2021 weer geopend van 10:00 tot 15:00 uur.

Ambiant Merano click

 • Ambiant Merano click 53842850 Light Grey

  Normale prijs: € 54,95

  Special Price € 49,95

 • Ambiant Merano click 53842851 Beige

  Normale prijs: € 54,95

  Special Price € 49,95

 • Ambiant Merano click 53842852 Grey

  Normale prijs: € 54,95

  Special Price € 49,95

 • Ambiant Merano click 53842853 Warm Brown

  Normale prijs: € 54,95

  Special Price € 49,95

Ambiant Merano click

In je aangekochte woonhuis wordt de oranje kersen kleurige laminaat vloer in de woon- en leefgedeeltes vervangen door een Ambiant Merano click 53842852 Grey pvc vloer voorzien van lichte zichtbare slijtage plekken in het houtdecor. Deze Ambiant Merano click pvc vloer geeft meteen sfeer en maakt een eigen statement in je interieur. De wanden kun je voorzien van een neutrale kleur tint behang voor nog meer ambiance en voor de vrouwelijke touch kun je kiezen voor een basic romantische stijl met botanische accenten. Zie hier, als de basis klopt heb je een perfect uitziend woonhuis die gelijktijdig warm en gezellig aanvoelt.

De kwalitatief hoogstaande Ambiant Merano click pvc vloeren hebben een bedrieglijk echte print en een natuurgetrouwe structuur en een extra matte toplaag voor een realistisch gevoel. Mede door de toegepaste randafwerking met een 4 zijdige v-groef is het vaak moeilijk om deze Ambiant pvc vloeren van echte houten vloeren te onderscheiden.

Onderhoud en kwaliteit

Het grootste voordeel van Ambiant Merano click is dat ze vochtbestendig zijn. Dit maakt ook het dagelijkse schoonmaken eenvoudiger: stofzuigen en gewoon afnemen met een vochtige doek. Andere voordelen van Ambiant pvc vloeren zijn: geschikt voor vloerverwarming, geluidsisolatie en een anti-allergene PU-coating voor langere houdbaarheid en betere hygiëne.

De Ambiant Merano click pvc vloeren zijn ook duurzaam, comfortabel, slijtvast, geluiddempend en eenvoudig te reinigen. Daarnaast zijn deze Ambiant Merano click pvc vloeren uitstekend te gebruiken in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling. Door de goede waterbestendigheid is het bovendien ook nog eens mogelijk om deze vloeren in vochtige ruimtes toe te passen.

Ambiant Merano click decors en kenmerken

De Ambiant Merano click pvc vloeren voor zwevende installatie met uniclic klik systeem hebben meerdere verschillende decors opgenomen in de collectie met 8 unieke decor planken met een maatvoering 1530 x 228 x 5.5 mm (incl. kurken onderlaag) per dessin. Alle Ambiant Merano click decors hebben een slijtlaag van 0.55 mm en door de kwalificatie met gebruiksklasse AC6, klasse 34 zijn deze pvc vloeren uit de Ambiant Merano click collectie toepasbaar voor intensief huishoudelijk gebruik en hebben ze een fabrieksgarantie in combinatie met woongebruik van 15 jaar. Tevens zijn deze vloeren, met een warmteweerstand: ± 0.10 m² K/W, ideaal voor plaatsing op een traditionele water vloerverwarming.

Een andere keuze

De keuze voor een pvc vloer is niet alleen maar een kwestie van een goed gevoel- en smaak, vaak dienen de voors- en tegens tegen elkaar weggestreept te worden. Wordt het geen pvc vloer uit de Ambiant Merano click collectie of wil je liever de verlijmde variant uit de Merano collectie? Of kijk eens naar de speciale design vinyl vloeren als de Hongaarse Punt pvc vloeren collectie. Dit prachtige dessin is net zoals Ambiant Spigato Visgraat click ook weer helemaal in de mode. Ook de betonlook uit de Ambiant Piazzo click pvc collectie is bijzonder populair.

Ambiant Merano click jouw keus?

Ambiant is een topmerk! Ambiant biedt je de grootste en mooiste selectie laminaat en pvc vloeren van Nederland. Om jouw keuze te vereenvoudigen is de Ambiant Merano click pvc vloeren collectie ontworpen: Wordt dit jouw keus?