Klantenservice +31 (0)36 8488884 bereikbaar van maandag t/m zaterdag 8:30 tot 17:30 uur

 

*De WINTER2021 aanbieding is geldig vanaf € 750,00 en tot en met 21 januari 2021.

*Bij gebruik van de WINTER2021 aanbieding heeft u geen recht van retour.

*De WINTER2021 aanbieding is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of (winkel)aanbiedingen

Onze showroom in Almere is op dit moment gesloten.

De showroom is woensdag 10 februari 2021 weer geopend van 10:00 tot 15:00 uur.

Famosa click

 • Ambiant Famosa click 53954010 Smoky

  Normale prijs: € 46,95

  Special Price € 42,95

 • Ambiant Famosa click 53954011 Natural Oak

  Normale prijs: € 46,95

  Special Price € 42,95

 • Ambiant Famosa click 53954012 Light Grey

  Normale prijs: € 46,95

  Special Price € 42,95

 • Ambiant Famosa click 53954013 Light Oak

  Normale prijs: € 46,95

  Special Price € 42,95

Ambiant Famosa click

De verbouwing is op zijn eind. De basis is een soort grote kubus in het midden van het huis met de verschillende woonruimtes die zich daar als vanzelf omheen vormen. Als de Ambiant Famosa click 53954010 Smoky pvc vloer gelegd is kan het grote inrichten beginnen. In elke kamer komen zwart, grijs en lichte hout tinten terug die matchen met deze gekozen pvc vloer. Omdat het huis met de grote ramen en veel lichtinval van zichzelf al zoveel karakter heeft, blijft de basis met deze Ambiant Estada click pvc vloer strak en rustig. Het resultaat: een tijdloos familiehuis waarin warmte de boventoon voert.

De gebruikte kwalitatief hoogstaande Ambiant Famosa click pvc vloeren hebben een bedrieglijk echte print en een natuurgetrouwe structuur en een extra matte toplaag voor een realistisch gevoel. Mede door de toegepaste randafwerking met een 4 zijdige v-groef is het vaak moeilijk om deze Ambiant pvc vloeren van echte houten vloeren te onderscheiden.

Onderhoud en kwaliteit

Het grootste voordeel van Ambiant Famosa click is dat ze vochtbestendig zijn. Dit maakt ook het dagelijkse schoonmaken eenvoudiger: stofzuigen en gewoon afnemen met een vochtige doek. Andere voordelen van Ambiant pvc vloeren zijn: geschikt voor vloerverwarming, geluidsisolatie en een anti-allergene PU-coating voor langere houdbaarheid en betere hygiëne.

De Ambiant Famosa click pvc vloeren zijn ook duurzaam, comfortabel, slijtvast, geluiddempend en eenvoudig te reinigen. Daarnaast zijn deze Ambiant Famosa click pvc vloeren uitstekend te gebruiken in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling. Door de goede waterbestendigheid is het bovendien ook nog eens mogelijk om deze vloeren in vochtige ruimtes toe te passen.

Ambiant Famosa click decors en kenmerken

De Ambiant Famosa click pvc vloeren voor zwevende installatie hebben meerdere verschillende decors opgenomen in de collectie met 4 unieke decor planken met een maatvoering 1220 x 229 x 5.5 mm (incl. kurken onderlaag) per dessin. Alle Ambiant Famosa click decors hebben een slijtlaag van 0.30 mm en door de kwalificatie met gebruiksklasse AC6, klasse 34 zijn deze pvc vloeren uit de Ambiant Famosa click collectie toepasbaar voor intensief huishoudelijk gebruik en hebben ze een fabrieksgarantie in combinatie met woongebruik van 10 jaar. Tevens zijn deze vloeren, met een warmteweerstand: ± 0.010 m² K/W, ideaal voor plaatsing op een traditionele water vloerverwarming.

Een andere keuze

De keuze voor een pvc vloer is niet alleen maar een kwestie van een goed gevoel- en smaak, vaak dienen de voors- en tegens tegen elkaar weggestreept te worden. Wordt het geen pvc vloer uit de Ambiant Famosa click collectie, maar wil je liever de verlijmde variant uit de Famosa collectie? Of kijk eens naar de speciale design vinyl vloeren als de Hongaarse Punt pvc vloeren collectie. Dit prachtige dessin is net zoals Ambiant Spigato Visgraat click ook weer helemaal in de mode. Ook de betonlook uit de Ambiant Piazzo click pvc collectie is bijzonder populair.

Ambiant Famosa click jouw keus?

Ambiant is een topmerk! Ambiant biedt je de grootste en mooiste selectie laminaat en pvc vloeren van Nederland. Om jouw keuze te vereenvoudigen is de Ambiant Famosa click pvc vloeren collectie ontworpen: Wordt dit jouw keus?