Klantenservice +31 (0)36 8488884 bereikbaar van maandag t/m zaterdag 8:30 tot 17:30 uur

 

*De WINTER2021 aanbieding is geldig vanaf € 750,00 en tot en met 21 maart 2021.

*Bij gebruik van de WINTER2021 aanbieding heeft u geen recht van retour.

*De WINTER2021 aanbieding is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of (winkel)aanbiedingen

Onze showroom in Almere is op dit moment gesloten.

De showroom is woensdag 10 februari 2021 weer geopend van 10:00 tot 15:00 uur.

Ambiant Estada

 • Ambiant Estada 53985110 Smoky Pine

  Normale prijs: € 27,95

  Special Price € 24,95

 • Ambiant Estada 53985111 Light Pine

  Normale prijs: € 27,95

  Special Price € 24,95

 • Ambiant Estada 53985112 Warm Pine

  Normale prijs: € 27,95

  Special Price € 24,95

 • Ambiant Estada 53985113 Grey Pine

  Normale prijs: € 27,95

  Special Price € 24,95

Ambiant Estada

Wordt de Ambiant Estada 53985111 Light Pine je nieuwe vloer? Het is best moeilijk om een keuze te maken in een oerwoud van aangeboden vloeren. Echter is er licht aan de horizon. Je kunt een heleboel vloeren uitsluiten in je zoektocht. Ambiant pvc geeft je alle mogelijkheden om de juiste vloer te kiezen. De decors van Ambiant pvc zijn eindeloos, er zit eigenlijk altijd een geschikte vloer tussen. De Ambiant Estada vloeren zijn helemaal hot. Planken vloeren met natuurlijke tinten zijn elegant, eigentijds en warm en geven je interieur een huiselijk gevoel en deze Ambiant Estada pvc collectie biedt hierin een mooi pallet aan kleuren en designs aan.

De kwalitatief hoogstaande Ambiant Estada pvc vloeren hebben een bedrieglijk echte print en een allover structuur voor een realistisch gevoel. Mede door de toegepaste randafwerking met een 4 zijdige v-groef is het vaak moeilijk om deze Ambiant pvc vloeren van echte houten vloeren te onderscheiden.

Onderhoud en kwaliteit

Het grootste voordeel van Ambiant Estada is dat ze vochtbestendig zijn. Dit maakt ook het dagelijkse schoonmaken eenvoudiger: stofzuigen en gewoon afnemen met een vochtige doek. Andere voordelen van Ambiant pvc vloeren zijn: geschikt voor vloerverwarming, geluidsisolatie en een anti-allergene PU-coating voor langere houdbaarheid en betere hygiëne.

De Ambiant Estada pvc vloeren zijn ook duurzaam, comfortabel, slijtvast, geluiddempend en eenvoudig te reinigen. Daarnaast zijn deze Ambiant Estada pvc vloeren uitstekend te gebruiken in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling. Door de goede waterbestendigheid is het bovendien ook nog eens mogelijk om deze vloeren in vochtige ruimtes toe te passen.

Ambiant Estada decors en kenmerken

De Ambiant Estada pvc vloeren voor verlijmde installatie (dry back) hebben meerdere verschillende decors opgenomen in de collectie met 5 unieke decor stroken met een maatvoering 1219.2 x 184.2 x 2.0 mm per dessin. Alle Ambiant Estada decors hebben een slijtlaag van 0.30 mm en door de kwalificatie met gebruiksklasse AC6, klasse 34 zijn deze pvc vloeren uit de Ambiant Estada collectie toepasbaar voor intensief huishoudelijk gebruik en hebben ze een fabrieksgarantie in combinatie met woongebruik van 10 jaar. Tevens zijn deze vloeren, met een warmteweerstand: ± 0.005 m² K/W, ideaal voor plaatsing op een traditionele water vloerverwarming.

Een andere keuze

De keuze voor een pvc vloer is niet alleen maar een kwestie van een goed gevoel- en smaak, vaak dienen de voors- en tegens tegen elkaar weggestreept te worden. Wordt het geen verlijmde pvc vloer uit de Ambiant Estada collectieof wil je liever de klik variant Famosa? Of kijk eens naar de speciale design vinyl vloeren als de Hongaarse Punt pvc vloeren collectie. Dit prachtige dessin is net zoals Ambiant Spigato Visgraat ook weer helemaal in de mode. Ook de betonlook uit de Ambiant Concrete pvc collectie is bijzonder populair.

Ambiant Estada jouw keus?

Ambiant is een topmerk! Ambiant biedt je de grootste en mooiste selectie laminaat en pvc vloeren van Nederland. Om jouw keuze te vereenvoudigen is de Ambiant Estada pvc vloeren collectie ontworpen: Wordt dit jouw keus?