Klantenservice +31 (0)36 8488884 bereikbaar van maandag t/m zaterdag 8:30 tot 17:30 uur

 

*De WINTER2021 aanbieding is geldig vanaf € 750,00 en tot en met 21 maart 2021.

*Bij gebruik van de WINTER2021 aanbieding heeft u geen recht van retour.

*De WINTER2021 aanbieding is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of (winkel)aanbiedingen

Onze showroom in Almere is op dit moment gesloten.

De showroom is woensdag 10 februari 2021 weer geopend van 10:00 tot 15:00 uur.

Ambiant Concrete XL

 • Ambiant Concrete XL 90882116 Off Grey

  Normale prijs: € 40,95

  Special Price € 36,95

 • Ambiant Concrete XL 90882117 Blue Grey

  Normale prijs: € 40,95

  Special Price € 36,95

 • Ambiant Concrete XL 90882118 MID. Grey

  Normale prijs: € 40,95

  Special Price € 36,95

 • Ambiant Concrete XL 90882119 Antracite

  Normale prijs: € 40,95

  Special Price € 36,95

Ambiant Concrete XL

Het is een gevoel. Zodra je over de drempel stapt op je nieuwe Ambiant Concrete XL 90882117 Blue Grey pvc tegel vloer. Een gevoel van warmte, van luxe, van het goede, vrije leven. En bovenal geven deze pvc vloeren uit de Ambiant Concrete XL collectie de diverse kamers je een gevoel van ruimte door de extra grote afmetingen van de tegel. Het hele interieur is een gevoel van passie en moet bovenal leefbaar zijn. Met deze natuurlijk ogende natuurstenen pvc tegel heb je in je woning zeker een geslaagde ruimtelijke inrichting gecreëerd.

De kwalitatief hoogstaande Ambiant Concrete XL pvc vloeren hebben een bedrieglijk echte print en een zichtbare en voelbare allover structuur met een extra matte toplaag voor een realistisch gevoel. Mede door de toegepaste randafwerking met een 4 zijdige v-groef is het vaak moeilijk om deze Ambiant pvc vloeren van echte houten vloeren te onderscheiden.

Onderhoud en kwaliteit

Het grootste voordeel van Ambiant Concrete XL is dat ze vochtbestendig zijn. Dit maakt ook het dagelijkse schoonmaken eenvoudiger: stofzuigen en gewoon afnemen met een vochtige doek. Andere voordelen van Ambiant pvc vloeren zijn: geschikt voor vloerverwarming, geluidsisolatie en een anti-allergene PU-coating voor langere houdbaarheid en betere hygiëne.

De Ambiant Concrete XL pvc vloeren zijn ook duurzaam, comfortabel, slijtvast, geluiddempend en eenvoudig te reinigen. Daarnaast zijn deze Ambiant Concrete XL pvc vloeren uitstekend te gebruiken in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling. Door de goede waterbestendigheid is het bovendien ook nog eens mogelijk om deze vloeren in vochtige ruimtes toe te passen.

Ambiant Concrete XL decors en kenmerken

De Ambiant Concrete XL pvc vloeren voor verlijmde installatie (dry back) hebben meerdere verschillende decors opgenomen in de collectie met 1 uniek decor strook met een maatvoering 914 x 914 x 2.5 mm per dessin. Alle Ambiant Concrete XL decors hebben een slijtlaag van 0.55 mm en door de kwalificatie met gebruiksklasse AC5, klasse 33 zijn deze pvc vloeren uit de Ambiant Concrete XL collectie toepasbaar voor intensief huishoudelijk gebruik en hebben ze een fabrieksgarantie in combinatie met woongebruik van 15 jaar. Tevens zijn deze vloeren, met een warmteweerstand: ± 0.005 m² K/W, ideaal voor plaatsing op een traditionele vloerverwarming.

Een andere keuze

De keuze voor een pvc vloer is niet alleen maar een kwestie van een goed gevoel- en smaak, vaak dienen de voors- en tegens tegen elkaar weggestreept te worden. Wordt het geen verlijmde pvc vloer uit de Ambiant Concrete XL collectie of wil je liever de kleinere rechthoekige variant Concrete? Of kijk eens naar de speciale design vinyl vloeren als de Hongaarse Punt pvc vloeren collectie. Dit prachtige dessin is net zoals Ambiant Spigato Visgraat ook weer helemaal in de mode. Ook de comfortabele en duurzame houtlook vloeren uit de Ambiant Robusto pvc collectie zijn bijzonder populair.

Ambiant Concrete XL jouw keus?

Ambiant is een topmerk! Ambiant biedt je de grootste en mooiste selectie laminaat en pvc vloeren van Nederland. Om jouw keuze te vereenvoudigen is de Ambiant Concrete XL pvc vloeren collectie ontworpen: Wordt dit jouw keus?