Klantenservice +31 (0)36 8488884 bereikbaar van maandag t/m zaterdag 8:30 tot 17:30 uur

 

*De WINTER2021 aanbieding is geldig vanaf € 750,00 en tot en met 21 maart 2021.

*Bij gebruik van de WINTER2021 aanbieding heeft u geen recht van retour.

*De WINTER2021 aanbieding is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of (winkel)aanbiedingen

Onze showroom in Almere is op dit moment gesloten.

De showroom is woensdag 10 februari 2021 weer geopend van 10:00 tot 15:00 uur.

Ambiant Concrete

 • Ambiant Concrete 90821116 Off Grey

  Normale prijs: € 40,95

  Special Price € 36,95

 • Ambiant Concrete 90821117 Blue Grey

  Normale prijs: € 40,95

  Special Price € 36,95

 • Ambiant Concrete 90821118 Mid. Grey

  Normale prijs: € 40,95

  Special Price € 36,95

 • Ambiant Concrete 90821119 Antraciet

  Normale prijs: € 40,95

  Special Price € 36,95

Ambiant Concrete

Toen er besloten was te verhuizen moest de nieuw woning er strakker en moderner uitzien, maar wel warm. Op de vloer heb je gekozen voor een rechthoekige Ambiant Concrete 90821116 Off Grey pvc tegel in half steens motief gelegd. Met de semi industriële meubels, exclusieve verlichting en de bijpassende woonaccessoires en deze mondaine en levendige vloer uit de Ambiant Concrete pvc vloeren collectie wordt het interieur naar een hoger plan getild als je voorgenomen interieurwensen, waarbij je denkt na installatie, het is nog mooier en gezelliger geworden dan gedacht.

De kwalitatief hoogstaande Ambiant Concrete pvc vloeren hebben een bedrieglijk echte print en een zichtbare en voelbare allover structuur met een extra matte toplaag voor een realistisch gevoel. Mede door de toegepaste randafwerking met een 4 zijdige v-groef is het vaak moeilijk om deze Ambiant pvc vloeren van echte houten vloeren te onderscheiden.

Onderhoud en kwaliteit

Het grootste voordeel van Ambiant Concrete is dat ze vochtbestendig zijn. Dit maakt ook het dagelijkse schoonmaken eenvoudiger: stofzuigen en gewoon afnemen met een vochtige doek. Andere voordelen van Ambiant pvc vloeren zijn: geschikt voor vloerverwarming, geluidsisolatie en een anti-allergene PU-coating voor langere houdbaarheid en betere hygiëne.

De Ambiant Concrete pvc vloeren zijn ook duurzaam, comfortabel, slijtvast, geluiddempend en eenvoudig te reinigen. Daarnaast zijn deze Ambiant Concrete pvc vloeren uitstekend te gebruiken in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling. Door de goede waterbestendigheid is het bovendien ook nog eens mogelijk om deze vloeren in vochtige ruimtes toe te passen.

Ambiant Concrete decors en kenmerken

De Ambiant Concrete pvc vloeren voor verlijmde installatie (dry back) hebben meerdere verschillende decors opgenomen in de collectie met 2 unieke decor stroken met een maatvoering 914 x 457 x 2.5 mm per dessin. Alle Ambiant Concrete decors hebben een slijtlaag van 0.55 mm en door de kwalificatie met gebruiksklasse AC5, klasse 33 zijn deze pvc vloeren uit de Ambiant Concrete collectie toepasbaar voor intensief huishoudelijk gebruik en hebben ze een fabrieksgarantie in combinatie met woongebruik van 15 jaar. Tevens zijn deze vloeren, met een warmteweerstand: ± 0.005 m² K/W, ideaal voor plaatsing op een traditionele vloerverwarming.

Een andere keuze

De keuze voor een pvc vloer is niet alleen maar een kwestie van een goed gevoel- en smaak, vaak dienen de voors- en tegens tegen elkaar weggestreept te worden. Wordt het geen verlijmde pvc vloer uit de Ambiant Concrete collectie of wil je liever de extra grote variant Concrete XL? Of kijk eens naar de speciale design vinyl vloeren als de Hongaarse Punt pvc vloeren collectie. Dit prachtige dessin is net zoals Ambiant Spigato Visgraat ook weer helemaal in de mode. Ook de comfortabele en duurzame houtlook vloeren uit de Ambiant Robusto pvc collectie zijn bijzonder populair.

Ambiant Concrete jouw keus?

Ambiant is een topmerk! Ambiant biedt je de grootste en mooiste selectie laminaat en pvc vloeren van Nederland. Om jouw keuze te vereenvoudigen is de Ambiant Concrete pvc vloeren collectie ontworpen: Wordt dit jouw keus?