Klantenservice +31 (0)36 8488884 bereikbaar van maandag t/m zaterdag 8:30 tot 17:30 uur

 

*De WINTER2021 aanbieding is geldig vanaf € 750,00 en tot en met 21 januari 2021.

*Bij gebruik van de WINTER2021 aanbieding heeft u geen recht van retour.

*De WINTER2021 aanbieding is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of (winkel)aanbiedingen

Onze showroom in Almere is op dit moment gesloten.

De showroom is woensdag 10 februari 2021 weer geopend van 10:00 tot 15:00 uur.

Baroso click

 • Ambiant Baroso click 61111980 Light Grey

  Normale prijs: € 54,95

  Special Price € 49,95

 • Ambiant Baroso click 61111981 Grey

  Normale prijs: € 54,95

  Special Price € 49,95

 • Ambiant Baroso click 61111982 Taupe

  Normale prijs: € 54,95

  Special Price € 49,95

 • Ambiant Baroso click 61111983 Anthracite

  Normale prijs: € 54,95

  Special Price € 49,95

Ambiant Baroso click

In je nieuw aangekochte woning wil je een interieur met een landelijke basis creëren. Krijtverf op de wanden, een landelijke keuken en een Ambiant Baroso click 61111982 Taupe pvc vloer die als basis voor eenheid en rust moet zorgen in de diverse woonruimtes. Dit bewijst maar weer eens dat je met een pvc tegel vloer uit de Ambiant Baroso click collectie zelfs een landelijke woonstijl kan ontwerpen. Met een stoer en sober wonen touch geef je je huis de rust en warmte waarna je op zoek was.

De kwalitatief hoogstaande Ambiant Baroso click pvc vloeren hebben een bedrieglijk echte print en een natuurgetrouwe structuur en een extra matte toplaag voor een realistisch gevoel. Mede door de toegepaste randafwerking met een 4 zijdige v-groef is het vaak moeilijk om deze Ambiant pvc vloeren van echte houten vloeren te onderscheiden.

Onderhoud en kwaliteit

Het grootste voordeel van Ambiant Baroso click is dat ze vochtbestendig zijn. Dit maakt ook het dagelijkse schoonmaken eenvoudiger: stofzuigen en gewoon afnemen met een vochtige doek. Andere voordelen van Ambiant pvc vloeren zijn: geschikt voor vloerverwarming, geluidsisolatie en een anti-allergene PU-coating voor langere houdbaarheid en betere hygiëne.

De Ambiant Baroso click pvc vloeren zijn ook duurzaam, comfortabel, slijtvast, geluiddempend en eenvoudig te reinigen. Daarnaast zijn deze Ambiant Baroso click pvc vloeren uitstekend te gebruiken in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling. Door de goede waterbestendigheid is het bovendien ook nog eens mogelijk om deze vloeren in vochtige ruimtes toe te passen.

Ambiant Baroso click decors en kenmerken

De Ambiant Baroso click pvc vloeren voor zwevende installatie met uniclic klik systeem hebben meerdere verschillende decors opgenomen in de collectie met 4 unieke decor planken met een maatvoering 600 x 600 x 7 mm (incl. aangehechte ondervloer) per dessin. Alle Ambiant Baroso click decors hebben een slijtlaag van 0.55 mm en door de kwalificatie met gebruiksklasse AC6, klasse 34 zijn deze pvc vloeren uit de Ambiant Baroso click collectie toepasbaar voor intensief huishoudelijk gebruik en hebben ze een fabrieksgarantie in combinatie met woongebruik van 15 jaar. Tevens zijn deze vloeren, met een warmteweerstand: ± 0.03 m² K/W, ideaal voor plaatsing op een traditionele water vloerverwarming.

Een andere keuze

De keuze voor een pvc vloer is niet alleen maar een kwestie van een goed gevoel- en smaak, vaak dienen de voors- en tegens tegen elkaar weggestreept te worden. Wordt het geen pvc vloer uit de Ambiant Baroso click collectie of wil je liever de verlijmde variant uit de Baroso collectie? Of kijk eens naar de speciale design vinyl vloeren als de Hongaarse Punt pvc vloeren collectie. Dit prachtige dessin is net zoals Ambiant Spigato Visgraat click ook weer helemaal in de mode. Ook de comfortabele en duurzame houtlook vloeren uit de Ambiant Robusto click pvc collectie zijn bijzonder populair.

Ambiant Baroso click jouw keus?

Ambiant is een topmerk! Ambiant biedt je de grootste en mooiste selectie laminaat en pvc vloeren van Nederland. Om jouw keuze te vereenvoudigen is de Ambiant R click pvc vloeren collectie ontworpen: Wordt dit jouw keus?