+31 36 8488884

Vivafloors

Vivafloors Plakplint
staal aanwezig in showroom
€ 1,95 p/m
Duo Hoeklijn profiel 24.5x30
staal aanwezig in showroom
€ 21,95 p/m
Hoeklijn profiel 25x10
staal aanwezig in showroom
€ 19,95 p/m
Dilatatie profiel 38x3
staal aanwezig in showroom
€ 19,95 p/m

Vivafloors plakplinten en profielen

Bij VloerOnline zijn we verheugd om onze uitgebreide selectie Vivafloors plinten en profielen te presenteren. Deze hoogwaardige afwerkingsdetails tillen niet alleen de uitstraling van je Vivafloors vinylvloer naar een hoger niveau, maar zorgen ook voor een naadloze overgang tussen diverse vloeroppervlakken en ruimtes.

Stijlvolle Plinten voor iedere ruimte

De Vivafloors plinten combineren stijl en functie op meesterlijke wijze. Met verschillende ontwerpen kun je de perfecte plakplint kiezen die naadloos aansluit bij je interieurstijl. Of je nu een eigentijdse look nastreeft of eerder gaat voor een classicistische uitstraling, onze Vivafloors plinten voegen een vleugje stijl toe aan elke kamer.

Professionele profielen voor de ultieme afwerking

De Vivafloors profielen zijn ontworpen om een ononderbroken overgang tussen verschillende vloeroppervlakken te creëren. Of je nu de overgang maakt van de ene vloersoort naar de andere of een vloeiende transitie wilt tussen kamers, deze profielen bieden de ideale oplossing. Ze dragen niet alleen bij aan een elegante afwerking, maar dragen ook bij aan de duurzaamheid van je klik pvc vloer.

Ontdek alle plakplinten en profielen van Vivafloors bij VloerOnline

Wil je zelf de schoonheid en kwaliteit van onze Vivafloors plinten en profielen ervaren? Kom langs in onze overzichtelijke toonzaal en bekijk ze van dichtbij. Of verken onze collectie online en ontdek de perfecte afwerking voor jouw Vivafloors vloer, allemaal vanuit het comfort van je eigen woonplek.