+31 36 8488884

Solcora

Solcora Plakplint
staal aanwezig in showroom
€ 1,95 p/m
Duo Hoeklijn profiel 24.5x30
staal aanwezig in showroom
€ 21,95 p/m
Hoeklijn profiel 25x10
staal aanwezig in showroom
€ 19,95 p/m
Dilatatie profiel 38x3
staal aanwezig in showroom
€ 19,95 p/m

Solcora plakplinten en profielen

Bij VloerOnline zijn we verheugd om onze uitgebreide collectie Solcora plinten en profielen te presenteren. Deze hoogwaardige afwerkingselementen tillen niet alleen de uitstraling van je Solcora pvc vloer naar een hoger niveau, maar zorgen ook voor een naadloze overgang tussen verschillende vloeroppervlakken en ruimtes.

Sfeervolle plakplinten voor de final touch

Onze Solcora plinten combineren stijl en functionaliteit op perfecte wijze. Met verschillende designs kun je de plakplint selecteren die moeiteloos past bij je interieurstijl. Of je nu een eigentijdse look wilt creëren of juist een meer conventionele uitstraling zoekt, deze Solcora plinten voegen een vleugje elegantie toe aan elke kamer.

Professionele profielen voor bijna alle overgangen

De Solcora profielen zijn ontworpen om een naadloze overgang tussen verschillende vloeroppervlakken te verzekeren. Of je nu wilt overschakelen van de ene vloersoort naar de andere of een soepele overgang tussen kamers wenst, deze profielen bieden de ideale oplossing. Ze dragen niet alleen bij aan een verfijnde afwerking, maar ook aan de duurzaamheid van je vinyl vloer.

De finishing touch met Solcora plinten en profielen

Wil je zelf de pracht en kwaliteit van de Solcora plinten en profielen ervaren? Bezoek onze moderne en sfeervolle showroom en bekijk ze van dichtbij. Of verken deze collectie online en vind de perfecte afwerking voor jouw zwevende Solcora pvc vloer, allemaal vanuit het gemak van je eigen woning.