+31 36 8488884

Hoomline

Hoomline Plakplint
staal aanwezig in showroom
€ 1,95 p/m
Duo Hoeklijn profiel 24.5x30
staal aanwezig in showroom
€ 21,95 p/m
Hoeklijn profiel 25x10
staal aanwezig in showroom
€ 19,95 p/m
Dilatatie profiel 38x3
staal aanwezig in showroom
€ 19,95 p/m

Hoomline plinten en profielen

Bij VloerOnline zijn we verheugd om onze uitgebreide verzameling Hoomline plakplinten en profielen te presenteren. Deze hoogwaardige afwerkingselementen tillen jouw Hoomline laminaat- of Hoomline pvc-vloer naar een hoger niveau en zorgen voor een naadloze overgang tussen verschillende ruimtes en vloerbedekkingen.

Stijlvolle plakplinten voor elke kamer

Onze Hoomline plakplinten bieden niet alleen praktisch nut, maar voegen ook een esthetisch element toe. Met diverse ontwerpen en afwerkingen kun je de perfecte plint kiezen die naadloos aansluit bij jouw interieurstijl. Of je nu op zoek bent naar een eigentijdse uitstraling of eerder de voorkeur geeft aan een tijdloze look, deze Hoomline plinten brengen een vleugje stijl in elke ruimte.

Professionele profielen voor uiteenlopende overgangen

De Hoomline profielen zijn ontworpen om een vlekkeloze overgang tussen verschillende vloeroppervlakken te creëren. Of je nu van het ene type vloermateriaal naar het andere gaat of een soepele overgang tussen kamers wilt, onze profielen bieden de ideale oplossing. Ze zorgen niet alleen voor een strakke afwerking, maar dragen ook bij aan de duurzaamheid van jouw vloer.

Ontdek Hoomline plakplinten en profielen in eigen persoon

Wil je zelf de verfijning en kwaliteit van Hoomline plakplinten en profielen ervaren? Breng een bezoek aan onze inspirerende winkel en bewonder ze persoonlijk. Of verken onze collectie op vloeronline.nl en ontdek de perfecte afwerking voor jouw Hoomline pvc- of laminaat vloer, allemaal vanuit het comfort van je eigen huis.