Klantenservice +31 (0)36 8488884 bereikbaar van maandag t/m zaterdag 8:30 tot 17:30 uur

 

*Deze actie is geldig gedurende de hele maand oktober 2019 en vanaf € 750,00.

*Actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of aanbiedingen

Onze showroom in Almere is vandaag geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

Hollandsche Vloeren Industrieel Wonen

De distinctieve aard van Hollandsche Vloeren Industrieel Wonen?

Een huis kan niet zonder een vloer en een vloer kan niet zonder een huis. Kies de parket vloer die bij jouw woonstijl past, van landelijke vintage en klassiek modern tot visgraatmotief. Uit de collecties van Natuurlijk Wonen, Warm Wonen, Karakteristiek Wonen, Industrieel Wonen en Landelijk Wonen en laat jouw interieur tot leven komen.

Van de woonkamer tot aan de slaapkamers – en alle vertrekken daartussenin – ademt het huis hierdoor een harmonieuze sfeer uit. Elk vertrek wordt gezellig en uitnodigend en straalt voornamelijk luxe en comfort uit.

Laat de vloer tot in detail als een maatpak in de woning toepassen en laat deze in alle ruimtes met elkaar koppelen en wordt op slag verliefd op je houten vloer. De warme sfeer die hierdoor ontstaat is er een gevarieerde mix van stijl, romantiek en gezelligheid.

Pas je eigen maatpak toe met Hollandsche Vloeren Industrieel Wonen.

Deze parketvloeren collectie bestaat uit een drietal geschaafde vloeren met een robuuste en levendige charisma. Dankzij het schaven komt de nerftekening in de houten planken mooi naar voren en geeft de vloer een geleefd uiterlijk. Deze stoer ogende vloeren kun je combineren met diverse woonstijlen voor een comfortabel huiselijk gevoel. Lees meer...

 • Hollandsche Vloeren Industrieel Wonen 03311 De Schoorlse Duinen

  Normale prijs: € 91,95

  Special Price € 82,95

 • Hollandsche Vloeren Industrieel Wonen 03312 Het Willemsduin

  Normale prijs: € 91,95

  Special Price € 82,95

 • Hollandsche Vloeren Industrieel Wonen 03341 Aruba [L]

  Normale prijs: € 94,50

  Special Price € 84,95

 • Hollandsche Vloeren Industrieel Wonen 03342 Aruba [R]

  Normale prijs: € 94,50

  Special Price € 84,95

Nog vragen over Hollandsche Vloeren Industrieel Wonen?

Onze webwinkel is 365 dagen per jaar en 24 uur per dag geopend. Daarnaast kun je 7 dagen per week 24 uur per dag per e-mail bij onze klantenservice terecht.

 

Voor telefonische informatie zijn wij bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 08.30 uur tot 17.30 uur op +31 (0)36-8488884.

 

Je kunt deze vloeren ook in onze showroom bekijken. Onze adviseurs staan voor je klaar en adviseren jou graag over de Hollandsche Vloeren Industrieel Wonen parket collectie die door VloerOnline wordt aangeboden, op een moment dat jij dit nodig acht.

 

Onze adviseurs, waar wij gepast trots op zijn, begrijpen dat niets zo belangrijk is als een persoonlijk en eerlijk advies. Het mag duidelijk zijn dat wij dit advies vervolgens tot in detail vertalen naar een perfect passende Hollandsche Vloeren parket vloer voor jouw woonsituatie.