Klantenservice +31 (0)36 8488884 bereikbaar van maandag t/m zaterdag 8:30 tot 17:30 uur

 

*Deze actie is geldig gedurende de hele maand oktober 2019 en vanaf € 750,00.

*Actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of aanbiedingen

Onze showroom in Almere is op dit moment gesloten.

De showroom is donderdag weer geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

Redupax Plus
Redupax Plus
In onze showroom te bekijken

Redupax Plus

Per m² € 9,95

Per pak a 4.4 m² € 43,78

Warmteweerstand: ± 0.103 m² K/W
Afmetingen platen: 560 x 790 x 8 mm
Inhoud verpakking: 10 platen = 4.4 m²
Levertijd: 2 á 5 dagen
Bereken uw prijs

* Verplichte velden

Adviesprijs: € 52,58 Uw prijs: € 43,78
U bespaart in totaal € 8,80

Omschrijving

Details

Redupax Plus

Redupax Plus; is een ondervloer systeem dat speciaal ontwikkeld is voor kliklaminaat en fineerparket. Een belangrijk aspect van dit type vloer is dat t.a.v. geluid deze ‘geklikte’ vloeren zich anders gedragen dan de traditioneel verlijmde laminaatvloeren. Redupax Plus geeft hierop het juiste antwoord door er voor te zorgen dat het hinderlijke contactgeluid en loopgeluid flink worden verminderd.

RedupaxPlus; is uitgebreid getest en bereikt een contactgeluidreductie van 21 dB ΔLw / 10 dB ΔLlin op basis van de strenge Europese norm NEN-BS-EN-ISO 140-8 / 717-2 (NPR 5079 en BRL 2003).

Daarnaast behaalt Redupax Plus; ten opzichte van verscheidene foam ondervloeren betere resultaten voor wat betreft de reflectie van loopgeluid in de ruimte zelf. Het behaalt een geluidsreductie die maar liefst 20 dB beter is ten opzichte van open cellig foam en 12 dB ten opzichte van gesloten cellig foam! Een uitgekiende combinatie van hoogwaardige materialen geeft de vloer de eveneens zo noodzakelijke stabiliteit, wat niet alleen in hoge mate bijdraagt aan de geluidsbeheersing maar tevens een langere levensduur van uw kostbare laminaatvloer garandeert. Kortom, voor een optimale prestatie van de vloer is Redupax Plus; de meest ideale ondervloer om te worden gecombineerd met uw kostbare laminaatvloer.

Naast de reeds vernoemde geluidsreductie, zorgt RedupaxPlus ook voor een hoge mate van thermische isolatie en een egalisatie van oneffenheden in iedere draagvloer.

In verband met de garantiebepalingen van de diverse laminaat en parket merken is het wenselijk een PE vochtfolie (Isolator folie) onder de Redupax Plus te plaatsen.

Downloads

VloerOnline +

 • Ruime showroom
 • Voordelige prijzen
 • Advies op maat
 • Kwaliteit en service
 • Beveiligde website
 • Telefonische helpdesk
 • Levering uit voorraad
 • Leg en installatie service
 • Laminaat

  Laminaat vloeren zijn harde vloeren met het uiterlijk van een natuurlijk materiaal en met de uitstraling van een massieve houten en/of tegel vloer.

  Bekijk laminaat
 • Parket

  Parket is een verzamel woord die gebruikt wordt voor diverse soorten hardhouten vloeren verkrijgbaar in uiteenlopende dekoren.

  Bekijk parket
 • PVC

  PVC vloeren zijn bijzonder sterke, vlakke vloeren die zich uitstekend lenen voor intensief belopen ruimtes en zijn gemakkelijk in het onderhoud.

  Bekijk PVC