Klantenservice +31 (0)36 8488884 bereikbaar van maandag t/m zaterdag 8:30 tot 17:30 uur

Gratis verzending Vanaf €500

De verzendkosten van VloerOnline zijn voor afleveradressen in Nederland € 27,95 per bestelling met een verkoopwaarde van minder dan € 500,00 en GRATIS per bestelling met een verkoopwaarde van meer dan € 500,00, exclusief Zeeuwse en Wadden eilanden. Voor verzendkosten voor afleveradressen op de Zeeuwse en Wadden eilanden kunt u via de klantenservice een prijsopgaaf aanvragen.

De verzendkosten van VloerOnline zijn voor afleveradressen in België (Nederlandstalig) € 99,95 per bestelling met een verkoopwaarde van minder dan € 750,00 en € 69,95 per bestelling met een verkoopwaarde van meer dan € 750,00.

AANBIEDINGEN

Laminaat en/of PVC vloer bestellen?

Kom voor aantrekkelijke aanbiedingen of een scherpe offerte langs in onze showroom aan de Markerkant 1120 in Almere.

BETAALKORTING Ontvang 2% korting bij diverse betaalmethoden

iDEALIndien u per iDEAL betaalt wordt er een betalingskorting van 2% toegepast op de totale bestelling.

Bij vooruitbetalenIndien u per bank vooruit betaalt, wordt er een betalingskorting van 2% toegepast op de totale bestelling.

Onze showroom in Almere is vandaag geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

Redupax
Redupax
In onze showroom te bekijken

Redupax

Per m² € 4,95

Per pak a 8.12 m² € 40,19

Warmteweerstand: ± 0.150 m² K/W
Afmetingen platen: 590 x 860 x 9 mm
Inhoud verpakking: 16 platen = 8.12 m²
Levertijd: 2 á 5 dagen
Bereken uw prijs

* Verplichte velden

Adviesprijs: € 72,67 Uw prijs: € 40,19
U bespaart in totaal € 32,48

Omschrijving

Details

Redupax

Redupax is één van de meest ideale ondervloeren voor klik laminaat en parket vloeren en garandeert een lange levensduur van uw kostbare vloer. Redupax is nationaal en internationaal uitgebreid getest op zijn contact geluidreducerende eigenschappen en voldoet aan de normen en aanbevelingen van het bouwbesluit. Het draagt dan ook het NSG keurmerk.

Redupax is samengesteld uit zuiver natuurlijk resthout van populieren, berken en naaldbomen en is daarmee volledig milieuvriendelijk. Naast de reeds vernoemde geluidsreductie, zorgt Redupax ook voor een hoge mate van thermische isolatie en een egalisatie van oneffenheden tot 3 mm in iedere draagvloer.

In verband met de garantiebepalingen van de diverse laminaat en parket merken is het wenselijk een PE vochtfolie (Isolator folie) onder de Redupax te plaatsen.

Downloads

VloerOnline +

 • Ruime showroom
 • Voordelige prijzen
 • Advies op maat
 • Kwaliteit en service
 • Beveiligde website
 • Telefonische helpdesk
 • Levering uit voorraad
 • Leg en installatie service
 • Laminaat

  Laminaat vloeren zijn harde vloeren met het uiterlijk van een natuurlijk materiaal en met de uitstraling van een massieve houten en/of tegel vloer.

  Bekijk laminaat
 • Parket

  Parket is een verzamel woord die gebruikt wordt voor diverse soorten hardhouten vloeren verkrijgbaar in uiteenlopende dekoren.

  Bekijk parket
 • PVC

  PVC vloeren zijn bijzonder sterke, vlakke vloeren die zich uitstekend lenen voor intensief belopen ruimtes en zijn gemakkelijk in het onderhoud.

  Bekijk PVC