Klantenservice +31 (0)36 8488884 bereikbaar van maandag t/m zaterdag 8:30 tot 17:30 uur

Gratis verzending Vanaf €500

De verzendkosten van VloerOnline zijn voor afleveradressen in Nederland € 27,95 per bestelling met een verkoopwaarde van minder dan € 500,00 en GRATIS per bestelling met een verkoopwaarde van meer dan € 500,00, exclusief Zeeuwse en Wadden eilanden. Voor verzendkosten voor afleveradressen op de Zeeuwse en Wadden eilanden kunt u via de klantenservice een prijsopgaaf aanvragen.

De verzendkosten van VloerOnline zijn voor afleveradressen in België (Nederlandstalig) € 99,95 per bestelling met een verkoopwaarde van minder dan € 750,00 en € 69,95 per bestelling met een verkoopwaarde van meer dan € 750,00.

AANBIEDINGEN

Laminaat en/of PVC vloer bestellen?

Kom voor aantrekkelijke aanbiedingen of een scherpe offerte langs in onze showroom aan de Markerkant 1120 in Almere.

BETAALKORTING Ontvang 2% korting bij diverse betaalmethoden

iDEALIndien u per iDEAL betaalt wordt er een betalingskorting van 2% toegepast op de totale bestelling.

Bij vooruitbetalenIndien u per bank vooruit betaalt, wordt er een betalingskorting van 2% toegepast op de totale bestelling.

Onze showroom in Almere is op dit moment gesloten.

De showroom is zaterdag weer geopend van 10:00 tot 15:00 uur.

Meister

Meister vloeren

Dat laminaat ook een elegante en luxe uitstraling kan hebben, bewijst het Duitse kwaliteitsmerk Meister. De laminaatvloeren zijn door innovatieve technieken nauwelijks te onderscheiden van massief houten vloeren. Door de materiaalkeuze zijn ze oersterk en gaan ze lang mee waardoor kinderen en huisdieren ongestoord hun gang kunnen gaan, ook het reinigen van deze laminatvloeren gaat kinderlijk eenvoudig. Meister laminaat is verkrijgbaar in tegelformaat en in lange en korte planken, deze diverse collecties hebben hun eigen kenmerken maar zijn allemaal indrukwekkend, sfeervol en geschikt voor verschillende interieurstijlen. Bij VloerOnline vindt je een uitgebreide collectie van de Meister Vloeren in chique en warme tinten.

De natuur perfect nagebootst met de vloeren van Meister

Omdat Meister vloeren alleen maar natuurlijke materialen voor het laminaat gebruikt, is het bedrijf milieuvriendelijk en duurzaam bezig. In alle Meister vloeren wordt HDF gebruikt. Dit zijn houtsnippers van beuken en eiken die extreem dicht samengeperst zijn, waardoor het resultaat oersterk is en een hoge belastbaarheid heeft. Deze samengeperste vezels zijn verlijmd met natuurhars uit naaldbomen. De toplaag is van een hoge kwaliteit kras vaste en antistatische melamine-hars.

Meister Classic, LB 85 en de Melango collecties

De Classics collecties zijn de basis laminaatvloeren van Meister, in verschillende formaten, vormen en decors verkrijgbaar. Tevens bieden deze collecties warme houtkleuren in allerlei nuances aan. De LB 85 laminaat tegel serie heeft patronen van natuursteen, leisteen of zandsteen. De luxe Melango collecties hebben extra lange planken en verschillende breedtes en staat prachtig in grote ruimtes. Door innovatieve technieken wordt het decor op een plank geen enkele keer herhaald, net als bij echt hout. U krijgt zo het gevoel van een echte landhuisvloer.

HDM

Kijk voor Meister laminaat impressie hieronder.

Meister laminaat selectie

Meister, natuurlijke tinten voor verschillende stijlen

De Meister Classic LB tegel collectie in steenmotieven staat prachtig in een modern interieur. Dat geldt ook voor de houttinten uit alle resterende collecties in zwart, grijs of wit. In alle collecties ziet u lichtere en donkerder houtkleuren die u in elk interieur kunt toepassen. Een lichte houtkleur staat bijvoorbeeld sfeervol in een landelijk of vintage interieur. Een donkerder tint is indrukwekkend in een klassiek of industrieel interieur. Let ook op de structuur, een neutraal of gevlamd patroon geeft een heel ander effect dan een robuust design met een duidelijk houtpatroon.

CONTACTGEGEVENS

VloerOnline 
Markerkant 1120 
1316 AH Almere

 
EMAIL

info@vloeronline.nl

 
TELEFOON

+31 (0) 36-8488884

 
OPENINGSTIJDEN SHOWROOM
MaandagGesloten
Dinsdag10:00 - 17:00 uur
Woensdag10:00 - 17:00 uur
Donderdag10:00 - 17:00 uur
Vrijdag10:00 - 17:00 uur
Zaterdag10:00 - 15:00 uur
ZondagGesloten