Klantenservice +31 (0)36 8488884 bereikbaar van maandag t/m zaterdag 8:30 tot 17:30 uur

 

*Krokusvakantie 2020 aanbieding is geldig tot en met zondag 1 maart 2020 en vanaf € 750,00.

*Krokusvakantie 2020 aanbieding is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of aanbiedingen

Onze showroom in Almere is op dit moment gesloten.

De showroom is vrijdag weer geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

Saffier Estrada ES257 Dessert Oak
in onze showroom te bekijken

Saffier Estrada ES257 Dessert Oak

Per m² € 19,95

Per pak a 2.462 m² € 49,12

Uitvoering: 1 strook
Vellingrand: 2 / lange zijde
Gebruiksklasse: AC4, klasse 32
Vloerverwarming: ja
Warmteweerstand: ± 0.057 m² K/W
Garantie residentieel: 15 jaar
Garantie commercieel: geen
Afmetingen: 1261 x 244 x 8 mm
Inhoud verpakking: 8 panelen = 2.462 m²
Levertijd: 2 á 5 dagen
Bereken uw prijs

* Verplichte velden

Adviesprijs: € 56,50 Uw prijs: € 49,12
U bespaart in totaal € 7,38

Omschrijving

Details

Saffier Estrada ES257 Dessert Oak

Laminaat is een vloer die opgebouwd is uit meerdere lagen die onder hoge druk zijn samengeperst. Het oppervlak is, in tegenstelling tot parket niet van echt hout vervaardigt, maar afgewerkt met een melamine hars. De onderliggende decoratieve laag voor de gewenste uitstraling is gemaakt van bedrukt papier. De HDF of MDF draagplaat biedt de benodigde stabiliteit. De klikverbindingen zijn rondom aan het paneel aangebracht en om te voorkomen dat de panelen kromtrekken is aan de onderzijde een stabiliteit-laag aangebracht.

Op zoek naar een nieuwe droomvloer? Ondanks de enorme diversiteit aan vloeren zou het dus beperkt kunnen worden tot laminaat. Er is keuze uit een breed scala aan verschillende ontwerpen en looks - of het nu hout of tegels zijn. De authentieke hout en steenreproducties maken het moeilijk om een zichtbaar verschil te ontdekken en de speciale Register in Embossing technieken zorgen ook nog eens voor een tast -en voelbare structuur. Hiermee imiteert laminaat echter niet alleen het uiterlijk, maar ook de structuur van een echte houten vloer waardoor onderscheid nog nauwelijks te maken is.

Dus een bijzondere uitstraling in een speciaal ontwikkelde laminaat collectie. Aansluitend op de laatste woontrends en geproduceerd volgens de laatste normen is er keuze uit enkele collecties met ieder haar eigentijdse en inspirerende decors.

Laminaat biedt verschillende ontwerpmogelijkheden en ziet er mede door de houtlook nog authentieker uit. Saffier Estrada ES257 Dessert Oak is daarom gegarandeerd de juiste vloer voor jouw persoonlijke stijl van leven.

VloerOnline +

 • Ruime showroom
 • Voordelige prijzen
 • Advies op maat
 • Kwaliteit en service
 • Beveiligde website
 • Telefonische helpdesk
 • Levering uit voorraad
 • Leg en installatie service
 • Laminaat

  Laminaat vloeren zijn harde vloeren met het uiterlijk van een natuurlijk materiaal en met de uitstraling van een massieve houten en/of tegel vloer.

  Bekijk laminaat
 • Parket

  Parket is een verzamel woord die gebruikt wordt voor diverse soorten hardhouten vloeren verkrijgbaar in uiteenlopende dekoren.

  Bekijk parket
 • PVC

  PVC vloeren zijn bijzonder sterke, vlakke vloeren die zich uitstekend lenen voor intensief belopen ruimtes en zijn gemakkelijk in het onderhoud.

  Bekijk PVC