+31 36 8488884

Meister

Meister laminaat

Meister laminaat heeft een elegante en luxe uitstraling en is het voorbeeld van een Duits kwaliteitsmerk. De laminaatvloeren zijn door innovatieve technieken nauwelijks te onderscheiden van massief houten vloeren. Door de materiaalkeuze zijn ze oersterk en gaan ze lang mee waardoor intensief gebruik gewaarborgd is.

Meister Edition M6 Visgraat Eik Relax Pure 7004
staal aanwezig in showroom
€ 49,95
Meister Edition M6 Visgraat Eik Champagne 7001
staal aanwezig in showroom
€ 49,95
Meister Edition M6 Visgraat Eik Relax Pure 6863
staal aanwezig in showroom
€ 49,95
Meister Edition M6 Visgraat Eik Barnsteen 7002
staal aanwezig in showroom
€ 49,95
Meister LB 150 Layer Stone 6860
staal aanwezig in showroom
€ 29,65
Meister LB 150 Cool Storm 6533
staal aanwezig in showroom
€ 29,65
Meister LB 150 Leisteen Grijs 6136
staal aanwezig in showroom
€ 29,65
Meister LB 150 Leisteen Antraciet 6137
staal aanwezig in showroom
€ 29,65
Meister LB 150 Copper Iron 6857
staal aanwezig in showroom
€ 29,65
Meister LB 150 Beton 7321
staal aanwezig in showroom
€ 29,65
Meister LD 150 Eik Wit Geloogt 6181
staal aanwezig in showroom
€ 25,15
Meister LD 150 Eik Relax Pure 6863
staal aanwezig in showroom
€ 25,15
Pagina

Meister laminaat vloeren

Meister laminaat is verkrijgbaar in tegelformaat en in lange en korte planken en het speciaal gedrukte reliëf van het oppervlak is individueel afgestemd op het decoratieve patroon. Het voordeel hiervan: als u met uw vingers over de vloer strijkt, voelt u daadwerkelijk de houtstructuur. De houtporiën, opgevulde knoesten en scheuren voelen exact als een echte houten vloer aan. Verschillende dieptes en gradaties in de glans bepalen de variatie van de synchroon structuren en verlenen deze laminaat vloeren hun echte uiterlijk. Door dit kleine, maar daadwerkelijk voelbare detail onderscheidt het hoogwaardige Meister laminaat zich van andere merken laminaat vloeren.

Opbouw van Meister laminaat

Omdat Meister alleen maar natuurlijke materialen voor het laminaat gebruikt, is het een milieuvriendelijk en duurzaam product. In alle Meister vloeren wordt HDF gebruikt. Dit zijn houtsnippers van beuken en eiken die extreem dicht samengeperst zijn, waardoor het resultaat oersterk is en een hoge belastbaarheid heeft. Deze samengeperste vezels zijn verlijmd met natuurhars uit naaldbomen. De toplaag is van een hoge kwaliteit kras vaste en antistatische melamine-hars.

Het oppervlak van hoogwaardig Meister laminaat wordt speciaal gedrukt. Zo zijn poriën, knoesten, scheuren en andere structuren die op de vloer te zien zijn, ook te voelen. Dit verleent de laminaatvloeren van Meister nog meer authenticiteit.

De stabiele opbouw van de Meister laminaat planken levert een belangrijke bijdrage aan de geluidsreductie. Want hoe dikker en zwaarder een plank is, des te gedempter en stiller er over gelopen kan worden.

Kwaliteit en onderhoud Meister laminaat

De ontwikkeling van Diamond Pro bij de oppervlakken verhoogt het resistentie vermogen tegen krassen en schuurplekken en biedt zodoende bescherming tegen slijtage. De speciale antistatische afwerking beschermt tegen statische elektriciteit zodat er minder vuil op de laminaat planken kan worden aangetrokken. Hierdoor is het ook gemakkelijker schoon te houden. Om de dagelijkse vervuiling van de Meister laminaat vloer te verwijderen volstaat droog stofzuigen of stofvegen. Bij een wat zwaarder vervuilde vloer kan met een traditionele dweilmethode met een licht vochtige dweil en een door Meister voorgestelde laminaatreiniger de vloer schoongemaakt worden. De laminaatvloeren van Meister bieden ook met gemak het hoofd aan ongelukjes met watervaste viltstiften, nagellak, olie, azijn of verf. Deze kleine vlekken kunnen met behulp van aceton, thinner of alcohol eenvoudig verwijderd worden, zonder dat dit de laminaat vloer beschadigt. Bovendien is Meister laminaat lichtecht en hittebestendig.

Meister laminaat bied je een volledig eenvoudige en probleemloze vloer die weinig verzorging nodig heeft en die door zijn onverstoorbaarheid jarenlang gegarandeerd beschermd is.

Vochtbestendig

De Meister laminaat collecties LB 150, LD 150, LL 150 en de LL 250 beschikken over uitgebreide bescherming tegen vocht [AquaSafe | AquaSafe +]. Hierdoor zijn de vloeren watervast en het beschermt de planken tegen binnendringend vocht. Het oppervlak van melaminehars is van nature absoluut waterdicht. Het gepatenteerde klik-systeem van Meister laminaat zorgt voor een stevige sluiting van de voegen en beschermt samen met de Aqua-Stop impregnering de randen tegen het binnendringen van vocht. Daarnaast beschikken de laminaatvloeren over een tegen uitzetten verbeterde dragerplaat die met het AquaSafe + tot 24 uur bescherming biedt bij aanhoudende vochtigheid en tot 4 uur bescherming bij AquaSafe.

Meister collecties

Bij de laminaatvloeren van Meister kun je kiezen uit verschillende formaten en uiteenlopende natuursteen- en betonlook tegels, plank en visgraat dessins. De Meister laminaat LB 150 collectie zijn de basis vloeren van dit merk, in standaard tegelformaten en decors verkrijgbaar van, natuursteen, antraciet leisteen tot grijze betonlook. De Meister laminaat LD 150 collectie biedt warme houtkleuren in allerlei nuances aan, verkrijgbaar in korte smalle planken. De luxe LL 150 en LL 250 Meister laminaat collecties hebben extra lange en brede planken met een diversiteit aan natuurlijke eik imitaties decors en staan prachtig in grote ruimtes. Door innovatieve technieken wordt het decor op een plank bijna geen enkele keer herhaald, net als bij echt hout. U krijgt zo het gevoel van een echte landhuisvloer. Ook de visgraat decoren uit de Edition M6 collectie benaderen bijna de levensechte voorbeelden van echte houten herringbone vloeren die vroeger in kastelen te zien waren.

Vloerverwarming en Meister laminaat

Of het nu gaat om nieuwbouw of om inbouw achteraf, verwarmen door middel van vloerverwarming wint steeds meer aan populariteit, want deze verwarming verspreidt een zeer aangename warmte en de visueel niet erg aantrekkelijk radiatoren verdwijnen uit het woonbeeld. Meister laminaat vloeren zijn ideaal voor montage op gecontroleerde warmwater vloerverwarming en heeft in combinatie met de juiste ondervloer een zeer lage warmtegeleidingsweerstand wat belangrijk is om de warmte van de vloerverwarming eenvoudig en zo volledig mogelijk de ruimte in te laten komen. Let wel, de maximale oppervlaktetemperatuur van 29 °C mag na het leggen van het laminaat op de vloerverwarming niet overschreden worden.

Meister laminaat installeren

Meister laminaat wordt zwevend gelegd, op een egale en schone ondervloer met een geschikte ondervloer. Dankzij de moderne gepatenteerde Meister klik systemen is deze manier van leggen niet alleen eenvoudig en schoon, maar ook heel stabiel. Met de online te vinden eenvoudige stap-voor-stap leginstructie video van Meister kun je de nieuwe laminaat vloer zelf en zonder problemen leggen, of je nu een ervaren doe-het-zelver of een beginner bent!

Wil je nochtans met deze eenvoudige leg instructie uitleg je Meister laminaat vloer niet zelf installeren, laat het dan over aan een ervaren professionele vloerenlegger.

Ideale Meister vloeren

Meister laminaat, levendig, sterk, gemakkelijk in onderhoud, absoluut trendy en geschikt voor zowel moderne, klassieke als tijdloze inrichtingen. Met de laminaat vloeren van Meister vind je de perfecte vloer voor je woning. Een volledig ongecompliceerde vloerbedekking die weinig aandacht nodig heeft, en die door zijn bestendigheid jarenlang gegarandeerd behouden blijft. Dankzij de uitgebreide collecties en grote verscheidenheid aan decors vind je altijd de droomvloer voor jouw woonsituatie.

Op zoek naar een hoogwaardige Meister laminaat? VloerOnline heeft een ruim assortiment tegen lage prijzen. Bekijk ons aanbod online of bezoek onze showroom om de Meister laminaatvloeren in het echt te bekijken. Bestel vandaag nog jouw ideale vloer bij VloerOnline in Almere!