+31 36 8488884

Laminaat Almere

Bent je op zoek naar een mooie en betrouwbare vloer voor je huis, appartement of bedrijf in Almere? Dan is laminaat wellicht een van de betere vloerkeuzes. Laminaat is nog steeds een populaire vloerbedekking vanwege de vele voordelen die het biedt, laminaat heeft uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, is onderhoudsvriendelijk en degelijk en zorgt voor een comfortabele feel-good atmosfeer in diverse leef, woon- en werkruimtes.

Keuzes maken tussen verschillende merken en designs van laminaat

Laminaatvloeren zijn harde vloeren met het uiterlijk van natuurlijke materialen, zoals levensechte vloerplankenherringbone- of chevron patronen, uitbundige houtsoorten of originele steen- en betonlook motieven en zijn relatief eenvoudig te installeren middels de diverse klik systemen.

Het is van essentieel belang voor ons om enkel de meest vooraanstaande fabrikanten en merken te kiezen voor het aanbieden van laminaat vloeren waaronder AmbiantBeautifloorDouwes DekkerHoomlineLaminaat., Meister, Quick Step en Parador, dit alles gebaseerd op onze strikte maatstaven voor topkwaliteit.

Laminaat kopen in Almere

Als je als inwoner van Almere een vloeren winkel zoekt in Almere en omstreken die een ruime keuze in laminaat heeft en waar je voor een goede prijs-kwaliteit terecht kan, kom dan langs bij VloerOnline aan de Markerkant11 20 in Almere.

Er zijn veel vloerenwinkels in Almere die laminaat verkopen, maar het is belangrijk om goed te letten op de kwaliteit, slijtvast- en duurzaamheid voor een scherpe betaalbare prijs. In de showroom van VloerOnline in Almere kunnen wij je helpen kun je het laminaat beleven en helpen wij je bij het maken van de juiste vloerkeuze voor jouw woon- of werksituatie.

laminaat almere

Zelf laminaat leggen in Almere? 

Het installeren van klik laminaat is een relatief eenvoudige klus als je enige doe-het-zelf-ervaring hebt. De basisvloer waarop het laminaat geïnstalleerd wordt dient schoon en vlak te zijn. Hierna wordt de juiste ondervloer neergelegd waarop vervolgens, vanuit een hoek beginnend de eerste rij laminaat planken wordt gelegd met behulp van afstandhouders (attn: het is aan te raden om altijd eerst de gebruiksaanwijzing te lezen die veelal meegeleverd is in de laminaat-verpakking) om een ​​gelijkmatige afstand tot de wand te behouden. De laminaatplanken worden in elkaar geklikt met behulp van het handige click systeem. De volgende rijen planken worden op dezelfde manier gelegd. Wanneer de vloer volledig is gelegd, wordt de afstand tussen de laatste rij planken en de muur afgewerkt met een plak- of sfeerplint. Het eindresultaat, een mooie, duurzame en gemakkelijk te onderhouden laminaat vloer die jarenlang meegaat.

Koop je laminaatvloer in de winkel of online

Voor het kopen van A-merken laminaat in Almere ben je bij VloerOnline altijd aan het enige juiste adres. Hier slaag je altijd als je op zoek bent naar een ruim assortiment en uitgebreide keuze in laminaat vloeren van A-kwaliteit. Direct een laminaat vloer nodig? Bestel dus snel, velig en vertrouwd online via de website  en ontvang je bestelde laminaatvloer op een vooraf afgesproken datum op het opgegeven afleveradres.Let OP: wij leveren gratis vanaf € 500.00 veelal binnen 48 uur, bij voldoende voorraad, in Almere.

Bereikbaarheid in Almere 

VloerOnline aan de Markerkant11 20 in Almere is centraal gelegen op het bedrijventerrein Markerkant nabij het winkelcentrum van Almere-Stad, zie de overzichtskaart hieronder. VloerOnline is zeer goed te bereiken zowel vanuit Almere-centrum als vanaf de snelweg A6 via de Hogering. Je kunt gratis voor de deur parkeren en in onze 300 m² grote showroom staan alle laminaat vloeren overzichtelijk per merk uitgestald die ook op onze website te koop worden aangeboden.

Contactgegevens

VloerOnline 
Markerkant 1120 
1316 AH Almere

Website

https://www.vloeronline.nl 

Contact

info@vloeronline.nl

+31 (0)36 8488884

Openingstijden showroom

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 15:00 uur
Woensdag 10:00 - 15:00 uur
Donderdag 10:00 - 15:00 uur
Vrijdag 10:00 - 15:00 uur
Zaterdag 10:00 - 15:00 uur
Zondag Gesloten

Bezoek ons in Almere

Ben je op zoek naar een duurzame laminaat vloer die jouw persoonlijk ontworpen interieur complementeert? Bij VloerOnline hebben we een breed scala aan laminaatvloeren die speciaal ontworpen zijn om tegen een stootje te kunnen. Of je nu een moderne, klassieke of industriële stijl nastreeft, onze specialisten staan voor je klaar om je te helpen de ideale laminaatvloer te vinden die perfect aansluit bij je woonwensen.

Wacht niet langer en breng een bezoek aan onze showroom in Almere of ontdek ons uitgebreide aanbod op vloeronline.nl. Laat je inspireren door onze laminaatcollectie en zet de eerste stap naar jouw nieuwe vloer. Wanneer kom jij langs?

Laminaat gamma Almere

Hoomline Herringbone 2305 Tong
Staal aanwezig in showroom
€ 35,95
Hoomline Herringbone 2307 Haring
Staal aanwezig in showroom
€ 35,95
Hoomline Herringbone 2309 Kabeljauw
Staal aanwezig in showroom
€ 35,95
Hoomline Herringbone 2311 Tarbot
Staal aanwezig in showroom
€ 35,95
Hoomline Herringbone 2313 Zeebaars
Staal aanwezig in showroom
€ 35,95
Hoomline Herringbone 2315 Schol
Staal aanwezig in showroom
€ 35,95
Hoomline Royal XL 6727 Tirol
staal aanwezig in showroom
€ 23,45
Hoomline Royal XL 6726 Arlberg
staal aanwezig in showroom
€ 23,45
Hoomline Elite Classic 6378 Julia
staal aanwezig in showroom
€ 27,95
Hoomline Elite Classic 6380 Ise
staal aanwezig in showroom
€ 27,95
Hoomline Optima 885 Nelson
staal aanwezig in showroom
€ 20,45
Hoomline Optima 837 Hobart
staal aanwezig in showroom
€ 20,45