+31 36 8488884

Krachtig

Douwes Dekker Krachtig Solide Brede Plank 04686 Oregano
staal aanwezig in showroom
€ 26,95
Douwes Dekker Krachtig Solide Brede Plank 04689 Kruidnagel
staal aanwezig in showroom
€ 26,95
Douwes Dekker Krachtig Solide Brede Plank 04690 Mosterd
staal aanwezig in showroom
€ 26,95
Douwes Dekker Krachtig Solide Brede Plank 04687 Kerrie
staal aanwezig in showroom
€ 26,95

Douwes Dekker Krachtig laminaat

Als je op zoek bent naar een deugdelijke en waterbestendige laminaat vloer, dan is de Douwes Dekker Krachtig laminaat collectie precies wat je nodig hebt. Deze robuuste collectie bevat meerdere prachtige alsmede elegante decoren, waaronder aangename en warme aardetinten in houtlook. De laminaat planken zijn geproduceerd met een pressed bevel techniek, waardoor de v-groef goed beschermd is tegen doorlatend water en de planken een uitstraling hebben die gelijk is aan die van een echte houten parketvloer.

Sfeervolle karaktertrekjes

De laminaat collectie van Douwes Dekker Krachtig is te herkennen aan de extra brede planken van 24,4 cm breed. De planken hebben een matte houtstructuur en uitstraling die perfect past in elk interieur. Daarnaast heeft de vloer ook de scratch guard technologie, waardoor deze behoorlijk krasbestendig is en zich onderscheidt in betrouwbaarheid.

Simpel gelegd

De Douwes Dekker Krachtig laminaatvloer kan gemakkelijk zelf worden gelegd met behulp van het Uniclic klik-systeem. Het is echter wel belangrijk om de leginstructie goed door te nemen om de 100% waterbestendigheid te garanderen. Met een warmteweerstand van 0,055 m2 K/W zijn deze vloeren ook uitermate geschikt voor vloerverwarming- en koeling.

Overtuigende pluspunten

Kortom, als je op zoek bent naar een degelijke, waterafstotende, slijt en slip vaste laminaat vloer die tevens kras- en vlekbestendig is en die perfect past in jouw gekozen interieur, dan is de Douwes Dekker Krachtig laminaat collectie een doortastende keuze.

Doortastend aanpakken

Ervaar zelf de klasse van watervast laminaat! Ervaar de kracht van Douwes Dekker laminaat in jouw ruimte. Ontdek de kracht laminaatcollectie en geef je interieur een robuuste boost. Kom langs in de vloerenwinkel of bestel online voor een vloer vol karakter. Maak je vloerkeuze vandaag nog!