Klantenservice +31 (0)36 8488884 bereikbaar van maandag t/m zaterdag 8:30 tot 17:30 uur

Gratis verzending Vanaf €500

De verzendkosten van VloerOnline zijn voor afleveradressen in Nederland € 27,95 per bestelling met een verkoopwaarde van minder dan € 500,00 en GRATIS per bestelling met een verkoopwaarde van meer dan € 500,00, exclusief Zeeuwse en Wadden eilanden. Voor verzendkosten voor afleveradressen op de Zeeuwse en Wadden eilanden kunt u via de klantenservice een prijsopgaaf aanvragen.

De verzendkosten van VloerOnline zijn voor afleveradressen in België (Nederlandstalig) € 99,95 per bestelling met een verkoopwaarde van minder dan € 750,00 en € 69,95 per bestelling met een verkoopwaarde van meer dan € 750,00.

AANBIEDINGEN

Laminaat en/of PVC vloer bestellen?

Vraag naar onze aanbiedingen en/of kortingscodes via verkoop@vloeronline.nl

BETAALKORTING Ontvang 2% korting bij diverse betaalmethoden

iDEALIndien u per iDEAL betaalt wordt er een betalingskorting van 2% toegepast op de totale bestelling.

Bij vooruitbetalenIndien u per bank vooruit betaalt, wordt er een betalingskorting van 2% toegepast op de totale bestelling.

Berry Alloc Chic

Berry Alloc Chic laminaat, chic en authentiek

Bent je toe aan een nieuwe vloer maar weet je niet hoe je dat moet aanpakken? Bedenk dit, als de basis van je interieur goed is dan krijg je meteen het ultieme thuisgevoel. ‘A touch of Berry Alloc’ helpt hierbij en kan een interieur zowel gezelligheid, warmte als ook persoonlijke geborgenheid geven.

Het zijn vaak de kleine details die je dat op en top huiselijk gevoel geven en dat je doet nadenken over je nog te kiezen vloer. Ervaar het zelf, met Berry Alloc laminaat is stijl en klasse gegarandeerd.

Thuiskomen doe je met Berry Alloc Chic.

Berry Alloc Chic biedt een waaier aan decors met de looks van een klassieke parketvloer, dankzij de smalle planken en de 4 elegante groeven krijgt de vloer een authentiek karakter. Deze vloeren kunnen perfect samengaan met houten meubels in subtiele kleuren. Geef je creativiteit de vrije loop en combineer je persoonlijke woonwensen met deze laminaat collectie Lees meer...

 • Berry Alloc Chic Wales Eik

  Normale prijs: € 24,95

  Special Price € 21,20

 • Berry Alloc Chic Algarve Eik

  Normale prijs: € 24,95

  Special Price € 21,20

 • Berry Alloc Chic Lemon Eik

  Normale prijs: € 24,95

  Special Price € 21,20

 • Berry Alloc Chic Tulp Eik

  Normale prijs: € 24,95

  Special Price € 21,20

 • Berry Alloc Chic Kaneel Eik

  Normale prijs: € 24,95

  Special Price € 21,20

 • Berry Alloc Chic Granada Eik

  Normale prijs: € 24,95

  Special Price € 21,20

Nog vragen over Berry Alloc Chic laminaat?

Onze webwinkel is 365 dagen per jaar en 24 uur per dag geopend. Daarnaast kun je 7 dagen per week 24 uur per dag per e-mail bij onze klantenservice terecht.

 

Voor telefonische informatie zijn wij bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 08.30 uur tot 17.30 uur op +31 (0)36-8488884.

 

Je kunt deze vloeren ook in onze showroom bekijken. Onze adviseurs staan voor je klaar en adviseren jou graag over de Berry Alloc Chic laminaat collectie die door VloerOnline wordt aangeboden, op een moment dat jij dit nodig acht.

 

Onze adviseurs, waar wij gepast trots op zijn, begrijpen dat niets zo belangrijk is als een persoonlijk en eerlijk advies. Het mag duidelijk zijn dat wij dit advies vervolgens tot in detail vertalen naar een perfect passende Berry Alloc laminaat vloer voor jouw woonsituatie.