Klantenservice +31 (0)36 8488884 bereikbaar van maandag t/m zaterdag 8:30 tot 17:30 uur

 

*Deze actie is alleen geldig op pvc vloeren en is geldig gedurende de hele maand juli 2019 en vanaf € 1000,00.

*Actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of aanbiedingen

Onze showroom in Almere is vandaag geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

Berry Alloc laminaat

De inspirerende vloeren van Berry Alloc laminaat

Ben je toe aan een nieuwe vloer maar weet je niet hoe je dat moet aanpakken? Bedenk dit, als de basis van je interieur goed is dan krijg je meteen het ultieme thuisgevoel. ‘A touch of Berry Alloc’ helpt hierbij en kan een interieur zowel gezelligheid, warmte als ook persoonlijke geborgenheid geven.

Het zijn vaak de kleine details die je dat op en top huiselijk gevoel geven en dat je doet nadenken over je nog te kiezen vloer. Ervaar het zelf, met Berry Alloc laminaat is stijl en klasse gegarandeerd.

Thuiskomen doe je met Berry Alloc.

De warme en uitnodigende vloeren van Berry Alloc zorgen voor re-styling van uw woning. Elke vloer voegt individueel iets toe aan je interieur en zorgt spreekwoordelijk voor de kers op de taart. Als de basis van uw interieur goed is, kunt u genieten van een een woning die aan al je persoonlijke wooneisen voldoet. Lees meer...

Binnenkort beschikbaar!

De inspirerende kleuren en de trends van Berry Alloc.

Meubelen moeten deel uit maken van het interieur en daarbij hoeft de vloer niet ondergeschikt te zijn. Met vele designs en decors in diverse formaten vind je zeker de vloer die perfect in dit plaatje past. Of je nu een vintage of een moderne strakke vloer wenst, Berry Alloc inspireert je hierbij met haar verschillende laminaat collecties.

 

Nog vragen over Berry Alloc laminaat?

Onze webwinkel is 365 dagen per jaar en 24 uur per dag geopend. Daarnaast kun je 7 dagen per week 24 uur per dag per e-mail bij onze klantenservice terecht.

Voor telefonische informatie zijn wij bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 08.30 uur tot 17.30 uur op +31 (0)36-8488884.

 

Je kunt deze vloeren ook in onze showroom bekijken. Onze adviseurs staan voor je klaar en adviseren jou graag over de Berry Alloc laminaat collecties die door VloerOnline wordt aangeboden, op een moment dat jij dit nodig acht.

 

Onze adviseurs, waar wij gepast trots op zijn, begrijpen dat niets zo belangrijk is als een persoonlijk en eerlijk advies. Het mag duidelijk zijn dat wij dit advies vervolgens tot in detail vertalen naar een perfect passende Berry Alloc laminaat vloer voor jouw woonsituatie.