Klantenservice +31 (0)36 8488884 bereikbaar van maandag t/m zaterdag 8:30 tot 17:30 uur

Gratis verzending Vanaf €500

De verzendkosten van VloerOnline zijn voor afleveradressen in Nederland € 27,95 per bestelling met een verkoopwaarde van minder dan € 500,00 en GRATIS per bestelling met een verkoopwaarde van meer dan € 500,00, exclusief Zeeuwse en Wadden eilanden. Voor verzendkosten voor afleveradressen op de Zeeuwse en Wadden eilanden kunt u via de klantenservice een prijsopgaaf aanvragen.

De verzendkosten van VloerOnline zijn voor afleveradressen in België (Nederlandstalig) € 99,95 per bestelling met een verkoopwaarde van minder dan € 750,00 en € 69,95 per bestelling met een verkoopwaarde van meer dan € 750,00.

AANBIEDINGEN

Laminaat en/of PVC vloer bestellen?

Kom voor aantrekkelijke aanbiedingen of een scherpe offerte langs in onze showroom aan de Markerkant 1120 in Almere.

BETAALKORTING Ontvang 2% korting bij diverse betaalmethoden

iDEALIndien u per iDEAL betaalt wordt er een betalingskorting van 2% toegepast op de totale bestelling.

Bij vooruitbetalenIndien u per bank vooruit betaalt, wordt er een betalingskorting van 2% toegepast op de totale bestelling.

Balterio Urban Tiles

Durf te combineren met Balterio Urban Tiles laminaat

Net als jij, staat Balterio voor persoonlijkheid, voor eigenheid en voor anders zijn maar ook meer durven. Meer durven in stijl met vloeren geïnspireerd door de natuur of vloeren met een ongewoon design. Meer durven in aanbod, gebaseerd op hedendaagse trends en afgestemd op de wensen van jou als consument.

Omdat Balterio goed weet dat je voorbijgaat aan het gewone, dat je op zoek bent naar toegevoegde waarde. Balterio weet dat je meer verwacht en dat je jouw persoonlijkheid weerspiegeld wilt zien in een vloer.

Hiermee maakt Balterio met de Urban Tiles collectie het verschil, zodat je dat ook kunt in jouw huis.

Balterio Urban Tiles laminaat beantwoordt perfect aan de hedendaagse trend van o.a. oude fabrieksgebouwen die tot lofts worden omgebouwd. Deze industriële laminaat vloeren komen in aantrekkelijke tegeldesigns die, éénmaal geplaatst, een effect geven van oude verweerde, geleefde tegel vloeren. Je hoeft namelijk niet in een oude fabriek te gaan wonen om deze woonstijl zelf te kunnen ervaren. Combineer de Balterio Urban betonlook tegeldesigns met de Balterio houtdesigns en geef een impuls aan jouw trendy interieur. Lees meer...

 • Balterio Urban Tiles 60112 Ivory Terra

  Normale prijs: € 28,95

  Special Price € 26,05

 • Balterio Urban Tiles 60113 Beton Terra

  Normale prijs: € 28,95

  Special Price € 26,05

 • Balterio Urban Tiles 60114 Kwarts Terra

  Normale prijs: € 28,95

  Special Price € 26,05

 • Balterio Urban Tiles 60115 Basalt Terra

  Normale prijs: € 28,95

  Special Price € 26,05

Nog vragen over Balterio Urban Tiles laminaat?

Onze webwinkel is 365 dagen per jaar en 24 uur per dag geopend. Daarnaast kun je 7 dagen per week 24 uur per dag per e-mail bij onze klantenservice terecht.

 

Voor telefonische informatie zijn wij bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 08.30 uur tot 17.30 uur op +31 (0)36-8488884.

 

Je kunt deze vloeren ook in onze showroom bekijken. Onze adviseurs staan voor je klaar en adviseren jou graag over de Balterio Urban Tiles laminaat collectie die door VloerOnline wordt aangeboden, op een moment dat jij dit nodig acht.

 

Onze adviseurs, waar wij gepast trots op zijn, begrijpen dat niets zo belangrijk is als een persoonlijk en eerlijk advies. Het mag duidelijk zijn dat wij dit advies vervolgens tot in detail vertalen naar een perfect passende Balterio laminaat vloer voor jouw woonsituatie.