Klantenservice +31 (0)36 8488884 bereikbaar van maandag t/m zaterdag 8:30 tot 17:30 uur

 

*De lente 2020 aanbieding is geldig vanaf € 750,00.

*De lente 2020 aanbieding is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of (winkel)aanbiedingen

Onze showroom in Almere is op dit moment gesloten.

De showroom is dinsdag weer geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

Ambiant Naturale

Ambiant Naturale laminaat - Natuurstenen interieur effect

Onweerstaanbaar voor de ogen en een natuurlijke schoonheid in je woning. Ontdek dan de Ambiant Naturale laminaat vloeren, deze zijn verbluffend en overtuigen in alle opzichten en niet alleen op het eerste gezicht.

Leun achterover en geniet van het prachtige, karaktervolle kwaliteitsdecor uit deze Ambiant Naturale vloer collectie in het interieur. Met Ambiant kies je voor exclusiviteit, comfort en uitstraling op het hoogste niveau.

Haal meer uit deze Ambiant Naturale vloeren en geniet van dit eersteklas laminaat want iedereen wil toch graag kwaliteit met de nobele esthetiek van parket?

Een natuurstenen vloer uit de Ambiant Naturale laminaat collectie is de eerste keuze die je maakt als het gaat om de persoonlijke inrichting van je huis. Wanneer je kiest voor natuursteen dan ben je verzekerd van een warm en huiselijk interieur. Door de vele kleurschakeringen en bewerkingen zorgt een natuursteen decor altijd voor een uniek resultaat. Er zijn vele inrichtingsmogelijkheden met natuursteen, van strak en modern tot landelijk of klassiek aansluitend aan jouw persoonlijke wensen. Lees meer...

 • Ambiant Naturale Easton

  Normale prijs: € 22,95

  Special Price € 19,95

 • Ambiant Naturale Crofton

  Normale prijs: € 22,95

  Special Price € 19,95

 • Ambiant Naturale Dumfries

  Normale prijs: € 22,95

  Special Price € 19,95

 • Ambiant Naturale Arcola

  Normale prijs: € 22,95

  Special Price € 19,95

Nog vragen over Ambiant Naturale laminaat?

Onze webwinkel is 365 dagen per jaar en 24 uur per dag geopend. Daarnaast kun je 7 dagen per week 24 uur per dag per e-mail bij onze klantenservice terecht.

 

Voor telefonische informatie zijn wij bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 08.30 uur tot 17.30 uur op +31 (0)36-8488884.

 

Je kunt deze vloeren ook in onze showroom bekijken. Onze adviseurs staan voor je klaar en adviseren jou graag over de Ambiant Naturale laminaat collectie die door VloerOnline wordt aangeboden, op een moment dat jij dit nodig acht.

 

Onze adviseurs, waar wij gepast trots op zijn, begrijpen dat niets zo belangrijk is als een persoonlijk en eerlijk advies. Het mag duidelijk zijn dat wij dit advies vervolgens tot in detail vertalen naar een perfect passende Ambiant laminaat vloer voor jouw woonsituatie.