Klantenservice +31 (0)6 46238328 bereikbaar van maandag t/m zaterdag 8:30 tot 17:30 uur

 

*De zomer2020​ aanbieding is geldig vanaf € 750,00.

*Bij gebruik van de zomer 2020 aanbieding heeft u geen recht van retour.

*De zomer aanbieding is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of (winkel)aanbiedingen

Onze showroom in Almere is op dit moment gesloten.

De showroom is dinsdag weer geopend van 10:00 tot 15:00 uur..

Ambiant Lakeside

Ambiant Lakeside laminaat - Waterbestendige vloer inspiratie

Onweerstaanbaar voor de ogen en een natuurlijke schoonheid in je woning. Ontdek dan de Ambiant Lakeside laminaat vloeren, deze zijn verbluffend en overtuigen in alle opzichten en niet alleen op het eerste gezicht.

Leun achterover en geniet van het prachtige, karaktervolle kwaliteitsdecor uit deze Ambiant Lakeside vloer collectie in het interieur. Met Ambiant kies je voor exclusiviteit, comfort en uitstraling op het hoogste niveau.

Haal meer uit deze Ambiant Lakeside vloeren en geniet van dit eersteklas laminaat want iedereen wil toch graag kwaliteit met de nobele esthetiek van parket?

We presenteren de nieuwe generatie Ambiant Lakeside laminaat vloeren. Vloeren die er niet alleen bijzonder elegant en natuurlijk uitzien door de rondlopende v-groef, maar die ook de ene of de andere impact kunnen verdragen en bovendien waterbestendig zijn. Vanaf nu zijn het ontwerp en de duurzaamheid van uw Ambiant vloer in perfecte eenheid met de huiselijke omgeving. Lees meer...

 • Ambiant Lakeside Lichtbruin Eiken

  Normale prijs: € 22,95

  Special Price € 19,95

 • Ambiant Lakeside Lichtgrijs Eiken

  Normale prijs: € 22,95

  Special Price € 19,95

 • Ambiant Lakeside Naturel Eiken

  Normale prijs: € 22,95

  Special Price € 19,95

 • Ambiant Lakeside Warmbruin Eiken

  Normale prijs: € 22,95

  Special Price € 19,95

Nog vragen over Ambiant Lakeside laminaat?

Onze webwinkel is 365 dagen per jaar en 24 uur per dag geopend. Daarnaast kun je 7 dagen per week 24 uur per dag per e-mail bij onze klantenservice terecht.

 

Voor telefonische informatie zijn wij bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 08.30 uur tot 17.30 uur op +31 (0)6-46238328.

 

Je kunt deze vloeren ook in onze showroom bekijken. Onze adviseurs staan voor je klaar en adviseren jou graag over de Ambiant Lakeside laminaat collectie die door VloerOnline wordt aangeboden, op een moment dat jij dit nodig acht.

 

Onze adviseurs, waar wij gepast trots op zijn, begrijpen dat niets zo belangrijk is als een persoonlijk en eerlijk advies. Het mag duidelijk zijn dat wij dit advies vervolgens tot in detail vertalen naar een perfect passende Ambiant laminaat vloer voor jouw woonsituatie.