Klantenservice +31 (0)6 46238328 bereikbaar van maandag t/m zaterdag 8:30 tot 17:30 uur

 

*De zomer2020​ aanbieding is geldig vanaf € 750,00.

*Bij gebruik van de zomer 2020 aanbieding heeft u geen recht van retour.

*De zomer aanbieding is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of (winkel)aanbiedingen

Onze showroom in Almere is op dit moment gesloten.

De showroom is woensdag weer geopend van 10:00 tot 15:00 uur.

Beton

Ambiant Beton laminaat - Stoere design vloeren

Onweerstaanbaar voor de ogen en een natuurlijke schoonheid in je woning. Ontdek dan de Ambiant Beton laminaat vloeren, deze zijn verbluffend en overtuigen in alle opzichten en niet alleen op het eerste gezicht.

Leun achterover en geniet van het prachtige, karaktervolle kwaliteitsdecor uit deze Ambiant Beton vloer collectie in het interieur. Met Ambiant kies je voor exclusiviteit, comfort en uitstraling op het hoogste niveau.

Haal meer uit deze Ambiant Beton vloeren en geniet van dit eersteklas laminaat want iedereen wil toch graag kwaliteit met de nobele esthetiek van parket?

De gegoten betonnen uitstraling van de Ambiant Beton laminaat vloeren is werkelijk fenomenaal en brengt dan ook zeker eenheid en rust in je interieur. Perfect om overeenstemming met het overige interieur te creëren in jouw huis. Deze vloeren geven een rijkelijk en warme twist aan het interieur. Bovendien zijn deze vloeren in diverse verschillende kleurnuances te verkrijgen, aansluitende aan jouw persoonlijke smaak. Dankzij de extreem harde toplaag en klasse 33 zijn deze vloeren ook zeer geschikt voor projectmatig gebruik. Tevens zijn deze vloeren waterbestendig en daarom goed toepasbaar in meerdere ruimtes Lees meer...

 • Ambiant Beton Grijs

  Normale prijs: € 35,95

  Special Price € 29,95

 • Ambiant Beton Lichtgrijs

  Normale prijs: € 35,95

  Special Price € 29,95

 • Ambiant Beton Taupe

  Normale prijs: € 35,95

  Special Price € 29,95

 • Ambiant Beton Donkergrijs

  Normale prijs: € 35,95

  Special Price € 29,95

Nog vragen over Ambiant Beton laminaat?

Onze webwinkel is 365 dagen per jaar en 24 uur per dag geopend. Daarnaast kun je 7 dagen per week 24 uur per dag per e-mail bij onze klantenservice terecht.

 

Voor telefonische informatie zijn wij bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 08.30 uur tot 17.30 uur op +31 (0)6-46238328.

 

Je kunt deze vloeren ook in onze showroom bekijken. Onze adviseurs staan voor je klaar en adviseren jou graag over de Ambiant Beton laminaat collectie die door VloerOnline wordt aangeboden, op een moment dat jij dit nodig acht.

 

Onze adviseurs, waar wij gepast trots op zijn, begrijpen dat niets zo belangrijk is als een persoonlijk en eerlijk advies. Het mag duidelijk zijn dat wij dit advies vervolgens tot in detail vertalen naar een perfect passende Ambiant laminaat vloer voor jouw woonsituatie.