Klantenservice +31 (0)36 8488884 bereikbaar van maandag t/m zaterdag 8:30 tot 17:30 uur

 

*De HERFST2020 aanbieding is geldig vanaf € 750,00 en tot en met 21 december 2020.

*Bij gebruik van de HERFST2020 aanbieding heeft u geen recht van retour.

*De HERFST2020 aanbieding is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of (winkel)aanbiedingen

Onze showroom in Almere is vandaag geopend van 10:00 tot 15:00 uur.

Beton

 • Ambiant Beton 53162806 Grijs

  Normale prijs: € 35,95

  Special Price € 29,95

 • Ambiant Beton 53162807 Lichtgrijs

  Normale prijs: € 35,95

  Special Price € 29,95

 • Ambiant Beton 53162808 Taupe

  Normale prijs: € 35,95

  Special Price € 29,95

 • Ambiant Beton 53162809 Donkergrijs

  Normale prijs: € 35,95

  Special Price € 29,95

Ambiant Beton laminaat

Een verhuizing of verbouwing is hét moment om na te denken over een nieuwe vloer. Ga je voor laminaat, pvc, plavuizen of parket? Wil je wel of geen vloerverwarming? Een vloer kiezen is een hele opgave. Inhakend op de nieuwste woontrends kan je met Ambiant alle kanten op in het interieur.

Een vloer kiezen is de basis van het interieur. Hiermee begint de inrichting van je woning en met Ambiant laat je zien wat voor jou de belangrijke eisen zijn waar een laminaat vloer aan dient te voldoen. Keuzes waar het comfortabel maken van bepaalde leefruimtes een eis is. Ervaar meer leef plezier met deze Ambiant vloeren en geniet van dit eersteklas laminaat want iedereen wil toch graag kwaliteit met de nobele esthetiek van parket of een echte tegelvloer?

Natuurlijk Ambiant Beton

Net als in de natuur geven natuurlijke kleuren in huis een prettig gevoel. Je hoeft maar door het bos te lopen om de weldaad van de natuur te voelen. In het interieur werkt dat net zo. Ontdek dan de Ambiant Beton laminaat vloeren, deze zijn verbluffend en overtuigen in alle opzichten en niet alleen op het eerste gezicht, bovendien zijn deze vloeren onweerstaanbaar voor de ogen en geven een natuurlijke schoonheid in je woning.

Leun achterover en geniet van het prachtige, karaktervolle kwaliteitsdecors uit deze Ambiant Beton collectie in het interieur. Met Ambiant kies je voor exclusiviteit, creativiteit, comfort en uitstraling op het hoogste niveau.

Innovatief en duurzaam

Het klik-systeem in combinatie met de innovatieve, duurzame vloeren maken de Ambiant Beton laminaat collectie bijzonder geschikt voor elke woonsituatie omdat het gemakkelijk en snel te installeren is op nagenoeg elke ondervloer. De Ambiant Beton laminaatvloeren geven het interieur niet alleen een mooie basis maar bieden ook design, duurzaamheid en gebruiksgemak. Overtuig uzelf.

Wooninspiratie met Ambiant Beton

Ambiant is het kwaliteit concept in laminaat. De Ambiant Beton laminaat collectie is volledig afgestemd op de wensen voor jou als klant. Er is voor iedereen en voor elke woonstijl wel een kwalitatief hoogwaardige Ambiant vloer beschikbaar. Met de enorme diversiteit aan tijdloze waterbestendige tegel decors zet je op indrukwekkende wijze jouw individuele stijl om in een warm aanvoelend huis.

Vragen over Ambiant Beton

Onze webwinkel is 365 dagen per jaar en 24 uur per dag geopend. Daarnaast kun je 7 dagen per week 24 uur per dag per e-mail bij onze klantenservice terecht.

Voor telefonische informatie zijn wij bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 08.30 uur tot 17.30 uur op +31 (0)36 8488884.

Showroom en advies

Je kunt deze laminaat vloeren ook in onze showroom in Almere bekijken. Onze adviseurs staan voor je klaar en adviseren jou graag over de Ambiant Beton laminaat collecties die door VloerOnline wordt aangeboden, op een moment dat jij dit nodig acht.

Onze adviseurs, waar wij gepast trots op zijn, begrijpen dat niets zo belangrijk is als een persoonlijk en eerlijk advies. Het mag duidelijk zijn dat wij dit advies vervolgens tot in detail vertalen naar een perfect passende Ambiant laminaat vloer voor jouw woonsituatie.