Laminaat Maastricht

U bent op zoek naar het mooiste laminaat van Maastricht? Kom dan eens langs bij VloerOnline! Of bekijk onze website www.vloeronline.nl.

 

Op zoek naar een topmerk laminaat vloer, geleverd door een betrouwbare partner die service en kwaliteit garandeert en al sinds 2004 een gevestigde en bekende naam is op internet en haar diensten verleent vanuit een zeer ruime 300 m² grote showroom in Almere.

 

VloerOnline verkoopt bekende merken laminaat vloeren w.o. Alloc, Ambiant, Balterio, Berry Alloc, Douwes Dekker, Elesgo, Haro, Hoomline, Krono Original, Lamett, Maison, Meister, Parador, Quick-Step en Tarkett . Maar ook parket vloeren van Meister Lindura, pvc / vinyl vloeren van Beautifloor, mFLOR, Sabou en Tarkett en kunststof vloeren van Meister designfloor. Tevens hebben wij ook een ruim assortiment sfeerplinten voor de afwerking van elke laminaat vloer. Aanverwante artikelen zoals plinten en profielen, ondervloeren, karpetten en deurmatten zijn ook te bezichtigen in onze showroom.

 

Wilt u een laminaat vloer bekijken of wilt u graag geadviseerd worden door een van onze adviseurs? Kom dan gerust vrijblijvend langs in onze ruime showroom in Almere en laat u verrassen door het ruime aanbod laminaat vloeren die overzichtelijk staan opgesteld.

 

Voor ons bezoekadres en openingstijden, zie showroom.

 

Heeft u reeds een keuze gemaakt en wilt u direct online uw laminaat vloer kopen. Ga naar de webwinkel en plaats uw bestelling.

 

Voor telefonische informatie zijn wij bereikbaar, dagelijks van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.30 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 15.00 uur op +31 (0)36-8488884.

 

Voor deskundige hulp kun u dagelijks [24/7] per e-mail bij onze klantenservice terecht.