Klantenservice +31 (0)36 8488884 bereikbaar van maandag t/m zaterdag 8:30 tot 17:30 uur

Gratis verzending Vanaf €500

De verzendkosten van VloerOnline zijn voor afleveradressen in Nederland € 27,95 per bestelling met een verkoopwaarde van minder dan € 500,00 en GRATIS per bestelling met een verkoopwaarde van meer dan € 500,00, exclusief Zeeuwse en Wadden eilanden. Voor verzendkosten voor afleveradressen op de Zeeuwse en Wadden eilanden kunt u via de klantenservice een prijsopgaaf aanvragen.

De verzendkosten van VloerOnline zijn voor afleveradressen in België (Nederlandstalig) € 99,95 per bestelling met een verkoopwaarde van minder dan € 750,00 en € 69,95 per bestelling met een verkoopwaarde van meer dan € 750,00.

AANBIEDINGEN

Laminaat en/of PVC vloer bestellen?

Kom voor aantrekkelijke aanbiedingen of een scherpe offerte langs in onze showroom aan de Markerkant 1120 in Almere.

BETAALKORTING Ontvang 2% korting bij diverse betaalmethoden

iDEALIndien u per iDEAL betaalt wordt er een betalingskorting van 2% toegepast op de totale bestelling.

Bij vooruitbetalenIndien u per bank vooruit betaalt, wordt er een betalingskorting van 2% toegepast op de totale bestelling.

Onze showroom in Almere is op dit moment gesloten.

De showroom is dinsdag weer geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

HDM

HDM vloeren met Elesgo -technologie

Je bent op zoek naar een unieke manier waarmee je de vloer in je woning of op het kantoor kunt beleggen. Met HDM laminaat kun je erop rekenen dat je niet alleen een prachtige vloer hebt maar ook een unieke vloer van goede kwaliteit. HDM laminaat is bijzonder door de vernuftige verwerking van intense hoogglans. Een echte blikvanger.

Kenmerken HDM vloeren

Binnen de collectie HDM laminaat heb je de ruime keuze uit verschillende kleuren en soorten. Kenmerkend voor deze vloeren is dat ze zijn voorzien van een hoogglans toplaag dat ervoor zorgt dat de vloer super mooi glimt. Dit geeft vooral een mooi effect wanneer de kamer wordt verlicht door het zonlicht van buiten. De kamer krijgt direct een andere dimensie. Een ander kenmerk van deze vloeren is dat deze zijn gemaakt van kwalitatief sterk materiaal. Hierdoor is het uitermate geschikt voor elke kamer en kan er veilig op gelopen zonder dat deze beschadigd raakt. Alle HDM vloeren hebben een 100% gesloten oppervlak en daardoor zeer onderhoudsvriendelijk.

Het uiterlijk

Alle vloeren van HDM laminaat zijn voorzien van facetranden. Deze zorgen ervoor dat de vloeren mooi in elkaar overlopen en uiteindelijk een geheel lijken in plaats van losse planken zoals dat bij vele laminaatvloeren duidelijk te zien is. Deze vloeren geven de kamer een verzorgd uiterlijk en laat dit nou net zijn waar je op zoek naar bent. De prachtige hoogglans is krasvrij en slijt niet makkelijk. Dit maakt de vloer zelfs in de kinderkamer erg geschikt. Het laminaat is verkrijgbaar in uni hoogglans decoren. Deze uitstraling is gecombineerd met de hoogwaardige eigenschappen van de gepatenteerde Elesgo -technologie en resulteert in een prachtige hoogglans vloer dat slijt en krasvast is.

HDM

Kijk voor HDM laminaat impressie hieronder.

HDM laminaat selectie

De Kleuren

De collectie bestaat uit een ruime keuze van 9 exclusieve kleuren. Het kleurenpallet varieert van White Artic tot Chocolat en Grijs Metallic. Kies je voor deze kleuren of misschien zelfs voor een nog meer uitgesproken kleur. De HDM vloeren zijn makkelijk zelf te leggen. Dit maakt de HDM Glamour Life Supergloss floor tot een zeer sterk en degelijk laminaat op alle fronten.

CONTACTGEGEVENS

VloerOnline 
Markerkant 1120 
1316 AH Almere

 
EMAIL

info@vloeronline.nl

 
TELEFOON

+31 (0) 36-8488884

 
OPENINGSTIJDEN SHOWROOM
MaandagGesloten
Dinsdag10:00 - 17:00 uur
Woensdag10:00 - 17:00 uur
Donderdag10:00 - 17:00 uur
Vrijdag10:00 - 17:00 uur
Zaterdag10:00 - 15:00 uur
ZondagGesloten