Klantenservice +31 (0)36 8488884 bereikbaar van maandag t/m zaterdag 8:30 tot 17:30 uur

 

*Deze actie is geldig gedurende de hele maand oktober 2019 en vanaf € 750,00.

*Actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of aanbiedingen

Onze showroom in Almere is op dit moment gesloten.

De showroom is donderdag weer geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

Haro

Haro vloeren

Een houten vloer behoort tot een van de populairste vloeren voor thuis. Echt hout is alleen niet makkelijk in onderhoud en daarom zijn er veel alternatieven op het gebied van houtimpressies. Een van Duitslands grootste vloeren fabrikanten heeft dit ook geweten met de Haro laminaat collectie. Dit laminaat wekt de impressie dat er gebruik is gemaakt van echte houten planken. De kwaliteit van het laminaat in deze collectie is ook erg goed en dit maakt de vloeren ideaal voor elke gewenste kamer. Bekijk het aanbod nu en maak de keuze uit de verschillende laminaat vloeren zodat je ook jouw kamer kunt voorzien van een stijlvolle basis.

Kenmerken voor Haro laminaat

Haro laminaat is haast niet van echt hout te onderscheiden. De hoogwaardige materialen die zijn gebruikt tijdens de productie van de vloeren en de productietechnieken hebben ervoor gezorgd dat deze collectie bestaat uit prachtige vloeren die lang meegaan en er verzorgd en prachtig uitzien. De vloeren hebben als hoofdkenmerk dat deze ervoor zorgen dat de kamer waarin je ze legt een prachtige uitstraling krijgt. Waar het grote deel van de laminaat collectie ervoor zorgt dat de kamer een warme uitstraling krijgt, zorgen andere decoren uit dit aanbod weer voor een meer klassieke of moderne uitstraling. Voor welke soort uitstraling je ook wilt gaan, met de laminaat vloeren van Haro heb je voldoende keuze om je wensen mee in vervulling te laten gaan.

Kwaliteit van Haro laminaat

Laminaat vloeren dienen ervoor geschikt te zijn dat er dagelijks op kan worden gelopen. Dat heeft de fabrikant van deze vloeren ook geweten en daarom is er gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen die krasbestendig zijn. Daarnaast is dit laminaat ook bewerkt zodat het net lijkt alsof er echte houten planken zijn neergelegd.

Haro

Kijk voor Haro laminaat impressie hieronder.

Overtuigd?

Kom eens langs in onze showroom waar je de vloeren in het echt kan komen bekijken voordat je je online of offline aankoop doet bij VloerOnline. Onze vakkundige klantenservice medewerkers staan ook altijd voor je klaar om je te voorzien van het beste advies die je kan helpen bij het maken van je keuze. Geef je kamer een hele andere dimensie en impressie met de Haro laminaat.

CONTACTGEGEVENS

VloerOnline 
Markerkant 1120 
1316 AH Almere

 
EMAIL

info@vloeronline.nl

 
TELEFOON

+31 (0) 36-8488884

 
OPENINGSTIJDEN SHOWROOM
MaandagGesloten
Dinsdag10:00 - 17:00 uur
Woensdag10:00 - 17:00 uur
Donderdag10:00 - 17:00 uur
Vrijdag10:00 - 17:00 uur
Zaterdag10:00 - 15:00 uur
ZondagGesloten