+31 36 8488884

Floorify geniet erkenning als één van de snelst groeiende bedrijven volgens Trends Magazine

Floorify, een vooraanstaand bedrijf in de vloerindustrie, is verheugd om aan te kondigen dat het erkend is als het tweede snelst groeiende bedrijf in West-Vlaanderen door het prestigieuze Belgische tijdschrift Trends Magazine.

Uitmuntend Floorify

De Trends Gazellen competitie erkent en beloont de snelst groeiende bedrijven in Vlaanderen, Brussel en Wallonië op basis van de gemiddelde groei in omzet, personeel en cashflow over de afgelopen vijf jaar. Deze indrukwekkende prestatie is te danken aan de toewijding, vastberadenheid en het aanstekelijke enthousiasme van het gehele Floorify team, dat zich inzet voor het ontwikkelen van innovatieve en hoogwaardige producten. Daarnaast streven ze voortdurend naar uitmuntendheid en klanttevredenheid.

Uitgebreide Floorify collecties

Floorify biedt een breed scala aan designvloeren waaronder tegelbetonlook en visgraat pvc die het beste van twee werelden combineren: de natuurlijke uitstraling van deze hout of steen decoren en de duurzaamheid en het onderhoudsgemak van hoogwaardig kunststof. Deze unieke eigenschappen hebben bijgedragen aan het succes en de erkenning van Floorify als een toonaangevende speler in de vloerindustrie.

Het team van Floorify is trots op deze prestatie en blijft zich inzetten voor het leveren van innovatieve en hoogwaardige vloeroplossingen die voldoen aan de behoeften en verwachtingen van hun klanten.

Floorify

Samenstelling Floorify designvloeren

Dankzij de unieke, homogene samenstelling zijn Floorify vloeren ook heel circulair: ze kunnen makkelijk zwevend geplaatst worden (zonder lijm) en op het einde van hun levenscyclus kunnen ze makkelijk gerecycleerd worden.

Bedankje

Floorify wil graag haar klanten, leveranciers, partners en medewerkers bedanken voor hun voortdurende steun en samenwerking. De eigenaars en zaakvoerders, Pieter Buyck & Marie Callens, kijken ernaar uit om hun bedrijf verder te laten groeien en hun productassortiment te blijven ontwikkelen om aan de behoeften van hun klanten te blijven voldoen.