Klantenservice +31 (0)36 8488884 bereikbaar van maandag t/m zaterdag 8:30 tot 17:30 uur

 

*Deze actie is geldig gedurende de hele maand oktober 2019 en vanaf € 750,00.

*Actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of aanbiedingen

Onze showroom in Almere is op dit moment gesloten.

De showroom is donderdag weer geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

Balterio

Balterio

Balterio is een Belgisch bedrijf dat hoogwaardige laminaat en pvc vloeren maakt en creatief is in design. Productontwikkeling en aandacht voor het milieu zijn heel belangrijk, vandaar ook het bezit van het EU Eco-label. Het laminaat is eenvoudig te leggen met een soepel kliksysteem. De sterke toplaag is krasbestendig, slijtvast en eenvoudig te reinigen. Balterio vloeren zijn opvallend en natuurgetrouw tegelijk en nauwelijks van echt hout en steen te onderscheiden. De keuze in de collecties van Balterio is groot, gevarieerd en origineel. VloerOnline werkt dus graag met dit kwaliteitsmerk samen.

Laminaat met authentieke uitstraling

Je hebt bij Balterio bijvoorbeeld laminaat in lichte frisse tinten voor een moderne, landelijke of Scandinavische sfeer, wit, lichtgrijs of natureltinten. Kijk bijvoorbeeld bij de prettig geprijsde Dolce of Tulip categorie. Daarnaast zie je donkerder tinten voor een intieme sfeer, passend bij een industrieel of werelds interieur. Denk aan donkergrijs, zwart of bruintinten, bijvoorbeeld in de Urban serie met hout- en steenprints. De oppervlakken variëren van strak tot robuust, van verfijnd tot verweerd en van mat tot zacht glanzend. De XPressions collectie is opvallend met verschillende geometrische patronen in contrasttinten of bijvoorbeeld een klassieke visgraat in een modern jasje. Quattro Vintage past in een retro sfeer met perfecte imperfecties, Impressio heeft een doorlopende print, waardoor de planken eindeloos lang lijken. Bij Pure Stone en Urban Tiles vind je stoere beton en natuursteen prints. Magnitude tenslotte heeft de luxueuze glans en diepte van een echte eiken vloer en voelt ook zo aan.

Kijk voor Balterio laminaat impressie hieronder.

Balterio laminaat selectie

Huis compleet met Balterio vloeren

Naast de besproken collecties biedt Balterio vloeren ook speciaal laminaat dat geschikt is voor de keuken, badkamer of in het geval van een bad in je slaapkamer. Dit is de Grande vloer in brede en smalle planken die volledig waterafstotend is. Je kunt ervoor kiezen om hetzelfde Balterio parket in het hele huis door te voeren of verschillende sferen in aparte ruimtes te creëren. Slaapkamers met licht laminaat bijvoorbeeld en een donkerder variant op de hele benedenverdieping. Of je varieert met een spannend patroon in de keuken, hal of werkkamer. Durf ook met contrasten te werken, donkere meubels op een lichte vloer of omgekeerd. Verf eens een muur in een tint die mooi aansluit bij de Balterio laminaatvloer en let er op dat muren, vloer en raambekleding een mooi rustig geheel vormen. VloerOnline heeft Balterio ook in de showroom in Almere, kom gerust eens kijken. Verder is er eventueel een leg service beschikbaar om de vloer te installeren.

CONTACTGEGEVENS

VloerOnline 
Markerkant 1120 
1316 AH Almere

 
EMAIL

info@vloeronline.nl

 
TELEFOON

+31 (0) 36-8488884

 
OPENINGSTIJDEN SHOWROOM
MaandagGesloten
Dinsdag10:00 - 17:00 uur
Woensdag10:00 - 17:00 uur
Donderdag10:00 - 17:00 uur
Vrijdag10:00 - 17:00 uur
Zaterdag10:00 - 15:00 uur
ZondagGesloten