Klantenservice +31 (0)6 46238328 bereikbaar van maandag t/m zaterdag 8:30 tot 17:30 uur

 

*De zomer2020​ aanbieding is geldig vanaf € 750,00.

*Bij gebruik van de zomer 2020 aanbieding heeft u geen recht van retour.

*De zomer aanbieding is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of (winkel)aanbiedingen

Onze showroom in Almere is op dit moment gesloten.

De showroom is zaterdag weer geopend van 10:00 tot 15:00 uur.

Balterio

Balterio vloeren

Balterio is een Belgisch bedrijf dat hoogwaardige laminaat en pvc vloeren maakt en creatief is in design. Productontwikkeling en aandacht voor het milieu zijn heel belangrijk, vandaar ook het bezit van het EU Eco-label. De sterke toplaag is krasbestendig, slijtvast en eenvoudig te reinigen. Balterio vloeren zijn opvallend en natuurgetrouw tegelijk en nauwelijks van echt hout en steen te onderscheiden. De keuze in de collecties van Balterio is groot, gevarieerd en origineel. VloerOnline werkt dus graag met dit kwaliteitsmerk samen.

Balterio laminaat met authentieke uitstraling

Je hebt bij Balterio bijvoorbeeld laminaat in lichte frisse tinten voor een moderne, landelijke of Scandinavische sfeer, wit, lichtgrijs of natureltinten. Kijk bijvoorbeeld bij de prettig geprijsde Dolce, Dolce Vita of Tulip collecties. Daarnaast zie je donkerder tinten voor een intieme sfeer, passend bij een industrieel of werelds interieur. Denk aan donkergrijs, zwart of bruintinten, bijvoorbeeld bij de houtprints in de Urban serie. De oppervlakken variëren van strak tot robuust, van verfijnd tot verweerd en van mat tot zacht glanzend. De XPressions collectie is opvallend met verschillende geometrische patronen in contrasttinten of bijvoorbeeld een klassieke visgraat in een modern jasje. Impressio heeft een doorlopende print, waardoor de planken eindeloos lang lijken. Magnitude tenslotte heeft de luxueuze glans en diepte van een echte eiken vloer en voelt ook zo aan.

Balterio pvc vloeren voor stijl en design

Op zoek naar een hoogwaardige en stijlvolle kunststofvloer? Balterio PVC vloeren, ofwel vinylvloeren, zijn de best presterende kunststofvloeren van dit moment. Je bent dus aan het juiste adres bij Balterio als je hoge kwaliteitseisen stelt aan persoonlijke inrichting. Met de stijlvolle vloeren van Balterio geef je meer glans aan elke leefruimte. Het is een modern en stijlvol type Rigid click PVC waar je jarenlang profijt van gaat hebben. Balterio PVC vloeren garanderen dankzij het intelligente klik-systeem een gemakkelijke plaatsing en de beschermende dragerplaten zorgen voor bescherming tegen uitzetting van vochtigheid. De combinatie van kwaliteit, stijl en gemak maken Balterio een uitstekende keuze voor je nieuwe PVC vloer.

Kijk voor Balterio laminaat impressie hieronder.

Balterio laminaat selectie

Kijk voor Balterio PVC impressie hieronder.

Balterio pvc selectie

Huis compleet met Balterio vloeren

In deze besproken laminaat en pvc collecties biedt Balterio ook vloeren speciaal geschikt voor het gebruik in de keuken, badkamer of in het geval van een bad in je slaapkamer. Je kunt ervoor kiezen om dezelfde vloer in het hele huis door te voeren of verschillende sferen in aparte ruimtes te creëren. Slaapkamers met een licht vloer bijvoorbeeld en een donkerder variant op de hele benedenverdieping. Of je varieert met een spannend patroon in de keuken, hal of werkkamer. Durf ook met contrasten te werken, donkere meubels op een lichte vloer of omgekeerd. Verf eens een muur in een tint die mooi aansluit bij een Balterio vloer en let er op dat muren, vloer en raambekleding een mooi rustig geheel vormen. VloerOnline heeft Balterio ook in de showroom in Almere, kom gerust eens kijken. Verder is er eventueel een externe leg service beschikbaar om de vloer te installeren.

CONTACTGEGEVENS

VloerOnline 
Markerkant 1120 
1316 AH Almere

 
EMAIL

info@vloeronline.nl

 
TELEFOON

+31 (0) 36-8488884

 
OPENINGSTIJDEN SHOWROOM
MaandagGesloten
Dinsdag10:00 - 17:00 uur
Woensdag10:00 - 17:00 uur
Donderdag10:00 - 17:00 uur
Vrijdag10:00 - 17:00 uur
Zaterdag10:00 - 15:00 uur
ZondagGesloten